maanantai 8. kesäkuuta 2009

yo-juhlia, muuttoapua ja 1200 km maakuntamatkailua..

Kaiken tuon ehtii tehdä hieman yli viikossa :) Elikkäs toissa lauantaina olin tiskarina kaverin pikkuveljen yo-juhlissa ja täytyy sanoa, että oli kyllä hauskat juhlat! Baarissakin meni sitten melkein tappiin asti :) Kiitos kaikille kanssajuhlijoille!

Juhlien jälkeinen sunnuntai meni aika pitkälti vain oleillessa. Illalla kuitenkin lähdettiin pohjosen tytön kanssa taas Ouluun. Alkuviikosta autettiin kavereita muutossa. Muuttivat ihan omaanomaan kämppään, joka on aivan mahtavalla paikalla ja aivan järjettömän ihana kämppä muutenkin! Ehkä minäkin joskus ostan oman asunnon :) Lisäksi treffailtiin alkuviikosta pohjosen tytön kämppis ja käytiin shoppailemassa sekä Oulussa että Kempeleessä :)

Torstaina alkoi sitten kunnon matkailu. Kissat oli hoidossa vain muutaman yön, mutta ei kuitenkaan lähdetty reissuun ennenkuin torstaina. Käytiin siis torstaina päiväreissu Kuopiossa (Kuva). Matkaan lähdettiin n. 9.00 aamulla ja takaisin Oulussa oltiin about kahdeksalta illalla. Eli melkein kellon ympäri reissussa oltiin. Matkan tarkoitus oli työhaastattelu ja pohjosen tyttö lähti henkiseksi tueksi :) Haastiksen jälkeen kierrettiin kuitenkin vielä kaupunkia hieman ihan järkyttävän kovasta tuulesta huolimatta. Ei siinä tuulessa kuitenkaan voinu kovin kummosia tehdä ja niinpä kaupungin kiertely rajottu lähinnä ruokapikan etsintään. Jotenkin looginen vaihtoehto olikin sitten ruokaili Rossossa, joka sijaitsee ihan torin laidalla.


Kuopiosta siis selvittiin kunnialla takaisin Ouluun ja perjantaina kello soikin aamulla vielä aikaisemmin. Ylös noustiin kello 6.00 ja muutamaa tuntia myöhemmin oltiin jo Tuirassa odottamassa että muuttokaksikko saa itsensä liikkeelle. Sitten suunnattiin Savon sijasta Lappiin ja määränpäänä oli Ikea (kuva). Matka sujui ilman suurempia kommelluksia ja takaisin Oulussa oltiin jo iltapäivästä. Toiset käyttivät rahaa enemmän kuin toiset. Muuttokaksikko osti tietenkin huonekaluja. Minä löysin haarukoita, veitsiä ja lusikoita.. niin ja leikkuulautoja ja syömäpuikkoja :) Pohjosen tyttö osti lampun.

Perjantaina sitten otettiin muutama asennusjuoma vaikkakaan ei yhtään hyllyä muuttokaksikon luona koottu :) Lauantaina käytiin kaupungilla ostamassa pikkumustat illan yhteissynttäreitä varten. Illan juhlissa oli laskujeni mukaan 5 synttärisankaria, joita juhlittiin. Juhlat alkoivat syönnillä Oskarin Kellarissa, joka sijaitsee ihan Oulun rautatieasemaa vastapäätä.Kuva on Oskarin kellarin nettisivuilta. Meille oli varattu pieni kabinetti ja siellä sitten kahdeksan hengen voimin söimme erittäin hyvin. Itse tilasin kylmäsavulohipastaa ja alkuruoaksi ihan vain salaattia. Ilta jatkui sitten muuttokaksikon uudessa asunnossa tupareilla vol. 0,6. Sanoisinko, että omalta osaltani ilta ei mennyt parhaalla mahdollisella tavalla ja jäi ehkä vähän huono mieli loppuillasta. Ei oikein sitten enää mikään juomakaan maistunut. Päällimmäisenä loppuillasta siis jäi mieleen ärsytys ja ketutus. Eilen illalla sitten suuntasin vanhempieni luo.. täällä olen nyt.. yltäpäältä ruskeassa puuöljyssä.. kiitos pihakalusteiden öljyämisen. Jos sitä kohta suuntaisi suihkuun ja sitten vaikka kavereiden mökille tekemään oma osa remontista.. ajattelin, että tänään vaikka ompelisi tyynyliinat koristetyynyihin ja pöytäliinan.. loppuviikosta voisi kokeilla sitten kalusteiden verhoilua. Suihkuun!!

Yritän olla hieman aktiivisempi kirjoituksen suhteen. Jotenkin kiire vain on päässyt valtaamaan minut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti