keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Kuinka pakkaan mahdollisimman vaikeasti?? :)

Keskikesän juhla odottaa ihan oven takana ja minulla on pakkaaminen ikään kuin ihan vähän vaiheessa. Mutta tähän asiaan myöhemmin. Töissä etsittiin viime viikolla maistelijoita feta-juusto testiin ja feta-juusto-hulluna ilmottauduin tietenkin mukaan. Testi vei aikaa yhteensä (kaksi erillistä kertaa) n. 40 minuuttia ja no.. sanottaisiinko, että palkkio tuosta ajasta oli aika hyvä... anteeksi huonot kuvat!


Sain siis palkkioksi vaivannäöstäni Fiskarsin voilastan ja tomaattiveitsen (tai veihten niinkun me sanotaan).. mun mielestä ihan kelpo korvaus siitä, että sai maistella feta-juustoja :) Osa oli kyllä ihan järkyttävän pahoja.. mutta kyllä siellä oli ihan syötäviäkin välissä.

Mutta niin. Tämän illan olen siis pakannut ja purkanut matkalaukkua, koska huomenna laukku lähtee mukaan töihin ja töistä lähden suoraan junalle ja junalla kohti pohjoista :)


Mukana on tässä vaiheessa oikeastaan kaikki vaatteet.. ja tietenkin kolmet kengät. Mukaan mahtui myös kaulahuivi, hanskat ja pipo. Kun sain laukun sullottua kiinni tajusin, että sieltähän puuttuu kaikki kempparit ja mm. hiustenkuivaaja. Kuvan oton jälkeen laukku on siis pakattu ja purettu kaksi kertaa ja jälleen kerran se on lattialla tyhjänä. Matkalaukun jälkeen on jäljellä vielä ihan yhtä vaikea pakkaus-operaatio.. nimittäin käsilaukku. Montako kirjaa täytyy varata vähintään kuuden tunnin junamatkalle?? Mitä eväitä täytyy ottaa... ostin kaupasta vesipullon, miniporkkanoita, miniluumutomaatteja ja karkkia.. mahtuuko ne kaikki? Mitä syön huomenna töissä eli täytyykö sinnekin tehdä aamulla eväät ja mahduttaa mukaan? Lompakko.. En tykkää pakkaamisesta, mutta vielä enemmän (jos mahdollista) vihaan tavaroiden purkamista kotiin tullessa.

Nyt pakkaaminen sujuu kuitenkin mukavasti, koska hihkun täällä itsekseni.. on niin kivaa, että herra J sai töitä Helsingistä!!! Jee! Pysytään kaikki siis kulmilla ainakin toistaiseksi :) Mutta nyt täytyy jatkaa pakkaamista..

HYVÄÄ JUHANNUSTA KAIKILLE!!!!

Muistakaa, että veneessä täytyy olla pelastusliivit ja ei saa uida liian pitkälle, jotta jaksaa takaisin. Ei saa myöskään aiheuttaa tulipaloja ja olkaa muutenkin varovaisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti