sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Flunssaa pukkaa..

Niinpä niin. Iski se flunssa sitten minuunkin, vaikka luulin jo selvinneeni tästä epidemiasta. Torstaina lähti ääni, perjantaina tuli kurkku kipeäksi, eilen alkoi nenä vuotamaan ja tänään nousi kuume. Minun tapauksessani tätä voikin jatkua sitten suhteellisen pitkään. Toivottavasti kuitenkin keskiviikkona pääsen tunnit pitämään.

Sairastelusta huolimatta kävin perjantaina istumassa iltaa kavereiden kanssa tuossa melkein naapuritalossa. Eivätkä he antaneet minun lähteä kotiin, vaan baariin vaativat mukaan. Käytiin sitten Gloriassa ja Gabaret:ssa. Oli ihan kiva ilta, vaikka kurkku olikin kipeä ja ääntä ei juurikaan lähtenyt. Eilen sitten kaverit kävivät hakemassa kyläileen. Katottiin muutama leffa ja käytiin ajeleen kaupungilla. Eli ihan rauhallista sairastamista. Tänään olen sitten maannut sohvalla koko ajan nousevassa kuumeessa.. aamulla jossakin vaiheessa tajusin, että en edes omista minkäänlaista särkylääkettä. En jaksanut lähteä apteekkiin.. kai se tästä menee ohi.

Olen tänään kuunnellut muutamaankin kertaan läpi Kerkko Koskisen AGATHA:n.. Jonka siis esittää Verneri Pohjola ja UMO Jazz Orchestra. Kerkko Koskisen biisit on kyllä aina yhtä hienoja. Jotenkin tykkään vaan ihan älyttömästi tuosta sävelmaailmasta. Verneri Pohjola ja UMO on aivan hieno kokoonpano ja olenkin miettinyt, että pitäisi varmaan enemmänkin kuunnella heitä.

Mutta kenties lisää juttuja joskus tässä jahka paranen hieman. Poskissa alkaa olemaan sen verran painetta, että parempi päästä takaisin makuuasentoon. Laittaisi jonkun leffan pyörimään vaikka..

Tajusin juuri, että ulkona ei sada enää lunta. Onhan sitä tullutkin ainakin kolme päivää putkeen. Ulkona on ollut kylmä.. pakkasta yli 10 astetta ja siihen päälle hirvittävä viima. En tykkää Oulun säästä tällaisina aikoina. Nyt lunta on niin paljon, että se ei varmaan koskaan sula pois.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti