keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Euroviisupörinää.. ja vähän muutakin.

Kirjoittaminen on nyt kyllä jäänyt todella vähälle. On ollut niin kamalan paljon kaikkea muuta. Voinkin sitten saman tien paasata vähän Euroviisuista. Nyt täytyy sanoa, että en ole ollenkaan tyytyväinen Suomen edustajaan. Saattaa johtua musiikkimausta tai siitä, että Waldo's People aiheuttaa minulle ihan kamalan yhteyden kaikkeen muuhunkin 90-luvun eurodanceen. Joidenkin mielestä valinta varmastikkin osui nappiin. Enkä minä sitä sano etteivätkö voisi menestyä. On ihan mahdollista, että pärjäävät hyvinkin, koska tuon tyylistä musiikkiahan sitä Euroviisuihin pusketaan vuosi vuoden jälkeen. Olisin kuitenkin halunnut, että Suomen edustaja olisi ollut vähän erilainen. No, kansa päätti ja siihen ei enää voi vaikuttaa. Itsekin äänestin, joten ainakin yritin vaikuttaa lopputulokseen.

Finaalilähetyksessä oli mielipiteitään kertomassa aina niin ihana Thomas Lundin!! Kaverit vähän naureskelivat kenties fanaattiselle toiminnalleni :) Yksi miinuspuoli kuitenkin oli. Thomas Lundin on vielä ihanampi silloin, kun puhuu ruotsia :) Siinä yksi syy miksi joskus olen sittenkin innostunut opiskelemaan ruotsia.

Viime viikonloppu meni siis kavereiden kanssa oleillessa (mm. Euroviisujen ja tupareiden muodossa) ja tulihan tuota baarissakin käytyä.. meni aika lujaa, mutta nyt on hyvä ottaa taas vähän rauhallisemmin.Oli kyllä niin mukavaa viettää taas aikaa ystävien kanssa. Puhua kaikesta mahdollisesta taivaan ja maan välillä. Sai olla vähän tyhmä eikä kukaan silti arvostellut. Tavoitteena on kuitenkin olla ensi perjantaina ihan sievästi.

Olin tänään taas pitkästä aikaa töissä. Enää ens viikolla muutama tunti jäljellä ja sitten on sekin kurssi pidetty ja mun opettajan ura taitaakin sitten jäädä siihen. Tosin Työvoimatoimistossa nainen kyseli, että olenko harkinnut opettajan uraa. Kyselihän tuo, että kiinnostaisiko jatko-opiskelut.. Vastasin, että voisihan nuita jatko-opiskeluja miettiä jahka ensin saisi vähän aikaa tehdä töitä. Kuitenkin viimeiset 15 vuotta istunut koulun penkillä.

Pitkästä aikaa tänään laitoin levysoittimeen Kaupunginorkesterin Aplodeja-levyn. Joskus aikoinaan yhtä biisiä tältä levyltä kuunneltiin aika paljonkin. Täytyy myöntää, että aika vähän on muita biisejä koskaan tullut kuunneltuakaan. Tykkään kuitenkin ihan älyttömästi tästä levystä. Tuo mieleen teinivuodet ja ainakin muutamat kotibileet. Levyhän on aika vanha.. tehty vuonna 2003. Siitä ei kuitenkaan ole kuin muutama vuosi aikaa kun levyhyllyyni tuon levyn jostakin bongasin. Siihen asti tiesin vain harvoja biisejä.. kokoelmalevyjen ja kavereiden kautta. Olen kuitenkin onnellinen, että olen tällaiseenkin yhtyeeseen matkallani törmännyt!

Sain vihdoin ja viimein luettua loppuun sen Emman, josta olen jo muutamassa postauksessa kirjoittanut. Olihan se kirjanakin hyvä. En voi verrata muihin Austenin kirjoihin, koska olen kaikki muut lukenut englanniksi ja tottakai se lukukokemus on aina silloin hieman erilainen.

Nyt iltojeni (ja joskus myös päivien) ilona toimii Torbjörn Flygt:n Alakynnessä. Eilen tuon kirjan aloitin ja olikin sitten pakko lukea ihan kunnon siivu. Löysin tuon kirjan Anttilan alennusmyynnistä enkä kyllä kadu sen ostamista. Onhan tuo kirja aika vanha, mutta ei se haittaa. Kertoo nuoresta pojasta, joka asuu yhdessä Malmön lähiöistä.. jotenkin tuo Ruotsi minua nyt vetää puoleensa :)

Taidankin mennä lukemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti