tiistai 17. helmikuuta 2009

Pakkaamisen vaikeus

Olen huomenna lähdössä vanhempieni luokse järjestämään ensi lauantaina olevia valmistujaisiani. Mikä onkaan sen vaikeampaa kuin pakkaaminen!?!?! Pakkaamisen liittyy monia monia kysymyksiä..

1. Mitä laitan juhliini päälle?
Joudun siis pakkaamaan lähes kaikki juhlavaatteeni. Tilaisuus ei ole mikään yltiöhieno ja pojillekin olen sanonut, että pukua ei tarvitse päälle laittaa. Joudun kuitenkin pakkaamaan monen monta mekkoa ja monen monta hametta kenties sopivine paitoineen ja villatakkeineen.

2. Minkälaiset korut valitsen juhliini?
Kaulakorun tiedän jo. Se on se isän valmistumisen johdosta etukäteen antama koru. Korusta olenkin höpöttänyt täällä. Mutta kenties asuun muuten sopivat korut kuten korvakorut ja rannekorut. Täytyy varmaan kantaa koko koruvarasto huomenna junaan.

3. Mitkä kengät laitan juhliin?
Sehän riippuu ihan muun asun värimaailmasta. Olen jo onnistunut karsimaan kenkämahdollisuudet kolmeen pariin. Silti ne vievät ihan liikaa tilaa.
Kuvassa ovat nyt sitten ne kolmet kengät, joihin olen valintani rajannut. Kaikki ne täytyy mukana viedä kuitenkin. Lisäksi illaksi pitäisi olla baarikengät. Talvisessa pohjolassa (vaikka oikeastihan ollaan keskellä Suomea) kun ei tuollaisilla kengillä baariin voi kuitenkaan hipsiä. Ja juuri tajusin, miksi en laita tänne itse ottamiani kuvia :) Pitäisi ehkä enemmän harrastaa kuvaamista niin kenties sitten osaisin ottaa hyviä kuvia :)

4. Mitä muuten pidän reissun aikana päällä?
Onko pakkasta alkuviikon tapaan 20 astetta vai lauhtuuko sää? Pärjäänkö ohuilla sukkahousuilla ja hameilla vai pitääkö mukaan pakata muutamat farkut? Vihaan talvea! Kesällä voi aina pitää hameita, mutta talvella ei välttämättä!

Lopputulos: vihaan pakkaamista.. en tiedä mitä ottaa mukaan.. en tiedä mitä laitan juhliin päälle.. pakkaan siis koko vaatekaapin sisällön. Koko vaatekaapin pakkaaminen on mahdotonta, koska siihen tarvittaisiin monen monta hirvittävän suurta matkalukkua. Otan siis mukaan yleispäteviä vaatteita, joita voi yhdistellä sikinsokinkeskenään.

Nyt täytyy ehkä avata rauhoittava siideri tai olut. Riippuu kumpaa jääkaapista löytyy. Toivottavasti kaikilla ei pakkaaminen ole aina niin vaikeaa.
Niin.. np: Alanis Morissette: the collection (myös Tukholman tuliainen muutaman vuoden takaa.. päivän aikana ikävä vain kasvanut tuohon ihanaan kaupunkiin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti