keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Aika kiitää ohitseni

On nyt taas kirjoittaminen todellakin jäänyt. Viime viikon keskiviikkona tulin vanhempieni luokse suunnittelemaan valmistumis-juhlia ja sillä tiellä olen vieläkin.

Lauantaina tosiaan hippailtiin aivan mahtavalla porukalla! Niin päivällä kuin illallakin :) lahjat vein tänään jos suurimmaksi osaksi Ouluun, joten kuvia kenties joskus myöhemmin jahka sinne pääsen taas asettumaan.

Mutta juhlittiin tosiaan aamuun asti ja seuraavana päivänä porukka olikin sitten enemmän ja vähemmän huonovointista :) hauskaa oli kuitenkin!! Kiitos niille ihanille ihmisille, kun saivat taas minut tuntemaan itseni joksikin! :)

Pohjoisen tyttö on ollut myös käymässä kotonaan ja sen takia itse asiassa sitten jäinkin porukoita vaivaamaan näinkin pitkäksi aikaa. On ollut kiva hengata tytön kanssa, kun kuitenkin viimeksi jouluna ollaan nähty :) Kohta pitäisi kai taas mennä. Olen tässä lähettänyt taas muutaman työhakemuksen. Miksei mistään kuulu mitään?? Vaadin saada vastauksia! Tänään kävin työkkärin info-tilaisuudessa Oulussa. Pääsin sinne ja takaisin isän kyydillä, joka kävi työhaastattelussa. Blaah.. vaivun kohta epätoivoon töiden suhteen. Minä haluan tehdä töitä. Minulla hajoaa pää, jos en kohta pääse töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti