lauantai 14. helmikuuta 2009

Vaaleanpunaista Ystävänpäivää!!


OIKEIN LÄMMINTÄ JA ILOISTA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE!!
Niin, taas on se aika vuodesta, jolloin muistetaan ystäviä.. vaikka sehän pitäisi tehdä joka päivä. En ole koskaan ollut erityisen suuri ystävänpäivä-fani, mutta no.. kai siihen pitää vain sopeutua :) Eilen tulin kotiin vanhempieni luota ja oven takana oli odottamassa kaksi ystävänpäivä korttia sellaisilta ihmisiltä, joiden kanssa olen ollut ystävä jo kouluajoista saakka.
(Kuvan sydän on pikkuleipämuotti ja sellaisen voi tilata täältä)

Kenties pieni ystävänpäivähulluus minussakin kuitenkin piilee. Tänään nimittäin kestitsen muutiami ystäviäni. Tarkoitus on saunoa ja tehdä yhdessä ruokaa. Sen jälkeen sitten yhden tuttavan tupareihin. Pitäisi jaksaa lähteä kauppaan. Lupasin olla salaattimestari tänään :) Huomenna sitten syödään taas yhdessä ystävien kanssa. Tykkään kyllä vallan siitä, että meidän kaveriporukassa on vakiintunut tapa syödä aina silloin tällöin yhdessä.. yleensä me myös teemme ruoan yhdessä. Olemme jo pitkään asuneet kaikki samalla paikkakunnalla (tai ainakin melkein kaikki), mutta alkuaikoina näimme hyvin harvakseltaan, vaikka välimatkaa oli vain hyvin vähän.. Nykyään tilanne on onneksi korjaantunut :)

Sain eilen luettua loppuun sen Alakynnessä-kirjan. Loppua kohti kirja vain parani (voiko noin edes sanoa). Aloitin sitten yön pimeinä tunteina vielä Paulo Coelhon Portobellon noidan. En kuitenkaan jaksanut lukea kuin muutaman luvun. Kirja vaikuttaa kyllä erittäin hyvältä.. ja jotenkin oikein Coelhomaiselta :)

Nyt kauppaan ja sitten täytyy vähän siivota ja sitten ihmiset alkavatkin valua paikalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti