keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Viimeinen työpäivä

Tänään loppui sitten työt ammattikorkeakoululla. Kovin olivat kaikki opettajat siellä sitä mieltä, että minun pitäisi lähteä jatkamaan opintoja joko kemian tai biokemian parissa ja alkaa opettajaksi :) Samaahan se työvoimatoimiston tätikin sanoi.

Viimeisen työpäivän kunniaksi pääsin lähtemään vähän aikaisemmin töistä ja koska juna vanhempieni luokse lähtöön oli aikaa vielä muutama tunti, menin tappamaan aikaani pelastusarmeijan myymälään.. Mukaan tarttuikin mekko ja hame. Täytyyhän sitä viimeistä työpäivää jotenkin juhlia :)


Tätä kirjaa minä siis tällä hetkellä luen. Flunssan ja kammottavan 39 asteen kuumeen takia lukemisessa oli muutaman päivän tauko.. jotenkin kaikki aika meni nukkumiseen tai vähintäänkin horroksessa olemiseen.

Kirja on lukemisen myötä muuttunut vain paremmaksi ja paremmaksi. Jos alkuun epäilin sen olevan hieman tylsä, niin sitä se ei todellakaan ole. Joissakin kirjoissa on vain sellainen tunnelma, että kaikki tapahtumat voi nähdä pman pään sisällä ja tunteet voi tuntea hyvinkin voimakkaasti itsessään. Tämän kirjan kohdalla tuo kaikki toimii juurikin niin.. ainakin minun kohdallani. Joskaan tunnetilat eivät ole yhtä voimakkaita kuin Donna Tartt:n Jumalat juhlivat öisin-kirjan aiheuttamat tunnetilat. Jumalat juhlivat öisin-kirjaa lukiessani pystyn vaipumaan niin tiukasti kirjan maailmaan, että minua itseänikin välillä pelottaa.

Tekisi mieli tilata levyjäkin. Tuntuu ettei ole pitkään aikaan mitään levyjä ostanut.. vaikka totuushan on ihan toinen. Olen siis tällä hetkellä vanhempieni luona ja luonnollisesti levyt ovat kotona Oulussa joten seuranani on vain MP3-soittimeni, jonka uumenista korviini kantautuu Emiliana Torrinia, Eleanoora Rosenholmia, System of a Downia ja Olavi Uusivirtaa. Kovin erilaisia ovat, mutta sekoitus toimii erittäin hyvin. Ajattelin tänään, että takaisin kotiin päästyäni voisin lisätä soittimeen vaikka ripauksen Reginaa ja Pariisin kevättä. Kuitenkin kevättä kohti huimaa vauhtia mennään :)

Nyt lukemaan.. Väsyttää kyllä ihan törkeän paljon, koska viime yönä unet jäivät aika lyhyiksi.. ja huomenna pitää kiiruhtaa katsomaan penkkareita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti