torstai 21. toukokuuta 2009

Joku muka hyvä otsikko

Niin se viikko on taas kovasti kääntynyt kohti viikonloppua eikä asiaa auttanut yhtään tällainen keskellä viikkoa oleva pyhäpäivä. Tämä viikko on taas ollut sellaista hulinaa ettei tosikaan.

Maanantaina kävin maalikaupassa ja maalasin koko päivän uusia räystälautoja suorassa auringonpaisteessa. Aurinkorasvani kantoi suojakerrointa 50 (lasten aurinkorasva herkästi palavalle iholleni), mutta enhän toki yksin saanut sitä levitettyä koko selkään ja senpä takia selässäni on abstraktit punaiset alueet. Eli osa selästä paloi aika pahasti, mutta pikkuhiljaa alkaa helpottamaan. Tiistaina lähdin Ouluun. Kävin kirpparilla (josta mukaan tarttui hame, villatakki ja korkokengät yhteishintaan 8,50 €). Kirpparilta lähdin etsimään pöytää ja tuoleja leikkimökkiin, mutta kirpparin jälkeen menin Kodin Ykköseen ja myin sieluni pahoilaiselle.. ostin siis muovisen pöydän ja kaksi muovista tuolia, joissa kaikissa koreilee Mikin ja Minnin kuva. Jepjep.. illan vietin kavereiden kanssa ja vaikka jo keskiviikkona lähdinkin takaisin vanhempieni luo auttamaan pihapiirin kunnostamisessa, niin ehdin ompelemaan verhot leikkimökkiin sekä itselleni uuden paidan (jota täytyy vielä ensi vloppuna hieman pienentää).

Eilinen ilta meni kavereiden kanssa grillatessa ja Monopolia pelaten. Jälleen kerran pelattiin kunnon klassikkoa kun mukana olivat vielä oikeat rahat, markat ja vanhat kadut :) Mutta tulin siihen tulokseen, että raha ei ole tarkoitettu minua varten :) Tai ainakaan en osaa sitä oikein käyttää :) Tänään on sitten sukulaiset käyneet kylässä ja ollaan isän kanssa koottu yksi kirjahylly. Kirjahyllyn kokoaminen ilman ohjeita on muuten järjettömän mukavaa puuhaa. Muutamaan kertaan purettiin ja kasattiin uudestaan, mutta saatiin kuin saatiinkin valmista :)

Ihan kohta alkaa Leijat Helsingin yllä -leffa.. täytyy mennä kattomaan. Päivitän joskus lisää juttua. Huomenna ainakin Ylivieskassa käynti kun auto täytyy käyttää huollossa. Ai niin.. Kävin tiistaina ostamassa QStock-lipun!!! Nyt on sitten molemmille kesän pakkofestareille lippu olemassa ja voinkin aloittaa rahan keräämisen itse festeille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti