lauantai 23. toukokuuta 2009

Lauantain lörpötykset..

Taas Oulussa. Iltapäivällä suuntasin auton nokan kohti kotia ja Kaakkurin Citymarketin kautta saavuin kotiin kantaumusteni kanssa. Olen ehtinyt jo korjailla leikkimökin verhot, kaventaa ompelemani paidan ja siivota ainakin melkein valmiiksi. Pohjoisen tyttö saapuu huomenna ja olen luvannut mennä auton kanssa vastaan, jotta saadaan kaikki tavarat kunnialla perille (kokemuksen äänellä voin sanoa, että tytsyn tavaroisen raahaminen bussilla ei ole paras mahdollinen vaihtoehto :)).

Aamu alkoi aikaisin ja isän kanssa jatkettiin olohuoneen/autotallin/leikkimökin remontointia.. kaikkia siis sekaisin. Pieni vesisade välillä aiheutti pientä päänvaivaa omalle maalaustehtailulle, mutta kyllä se sitten siitä. L laittoi viestiä tunteroinen sitten, että olenko Oulussa ja tehtäisiinkö jotakin, hän kun on yksin kotona.. no.. ikävä kyllä jouduin sanomaan lattian moppauksen ohessa, että en jaksa.. pitkä päivä vaatii veronsa.. olisi ollut niin kiva tehdä jotakin.. joskus toiste sitten!!

Sitten joihinkin muihin aiheisiin. Alexander Rybakin levy tulee myyntiin Suomessa 4. kesäkuuta!! ihan varmasti ostan sen levyn! Olen koko viikon herran viisubiisiä lauleskellut yksikseni ja odotan kyllä innolla minkälaista muu tuotanto on.

Tänään on siivousmusiikkina toiminut Sueden Dog Man Star - levy. Toimii kuin syötävä. Nyt sitten täytyykin siirtyä tv:n ääreen katsomaan Jane Austenin Järki ja tunteet. Olen nähnyt leffan ehkä noin... 10 kertaa, mutta aina sen vain jaksaa katsoa. Viime viikolla katsoin vanhan version.. tai siis sen sarjaversion. Paitsi, että se oli kyllä tällä viikolla kun sen katsoin. Menen päivissä ihan sekaisin. Mutta nyt viinirypäleiden ja kuivan omenasiiderin kanssa elokuvailtaan :) Saas nähdä kuinka kauan jaksan ennenkuin nukahdan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti