keskiviikko 27. toukokuuta 2009

mekkoja, kenkiä ja seurapelejä..

Taas vanhempien luona laisissa. Eilen kurvailtiin autolla paikkakunnalle. pohjosen tytsy tuli sunnuntaina vierailulle. Sunnuntai-ilta meni poikien luona vieraillessa ja pelejä pelaillessa.. siis ihan oikeita pelejä :)Kestosuosikki on tietenkin aina Monopoli (kuva). Tällä kertaa ei tavallisella rahalla pelattu, vaan käytössämme oli visat. Jotenkin tuo visan käyttäminen on pelissäkin yhtä hämäävää kuin oikeassakin elämässä. Sitä luulee, että on paljon rahaa ja seuraavaksi onkin vararikossa :)
Mutta kyllähän se Monopoli on aina yhtä hauska :) Aika vierähtää ihan liian nopeasti sitä pelaillessa.. ja aina on pakko ottaa uus matsi :)Toinen sunnuntai-illan ilo oli Totta Puhuen... -peli(kuva). Ideana on siis kokeilla kuinka hyvin ystävät tuntee. Aika hyvin meillä mun mielestä meni. Muutama ihan totaalinen huti tuli, mutta noin ylipäänsä.. ja minkäs sille voi, että "Korkeat korot" voi ymmärtää monella eri tavalla. Pojat oli luullu, että tarkoitetaan lainojen korkoja ja me tytöthän tietenkin ajateltiin kenkien korkoja :) Tuota pitäisi varmaankin pelata joskus toistekin.. peli vaatii vain ilmeisesti parillisen määrän pelaajia.. tai voihan yksi olla aina kierroksella lukija, niin ei tarvitse olla parillinen määrä.

Maanantaina lähdettiin sitten ostamaan mekkoja ylioppilasjuhliin.. ja tokihan se sitten poiki myös kenkien oston :) Kaverin pikkuveli siis saa lakin päähänsä ensi lauantaina ja olen luvannut auttaa juhlien järkkäämisessä, koska kyseessä on vähän niinkuin toinen kotini.. luvassa netistä etsimiäni kuvia löydöistäni.. netistä etsittyjä kuvia sen takia, että oma kamera on Oulussa ja vanhempieni kameraa en onnistunut löytämään.

Elikkäs, kengät(kuva) löytyivät mekon jälkeen. Niitä etsittiin ja oikeastaan ne löytyivät vasta Kempeleestä. Kengät on siis ostettu DinSkosta. Etsin mekon kaveriksi joitakin vähän rokimpia kenkiä ja kyllähän sellaiset sitten löytyivät. Kengät ovat älyttömän tukevat jalassa joten uskompa, että näillä kengillä mennään sitten aamusta iltaan (tai siis varmaankin yöhön/aamuyöhön). Jeps jeps..

Mekosta on löytänyt oikein minkäänlaista kuvaa. Tai siis Merkiltään mekko on Ichi ja kyllähän Ichin omilta sivuilta löytyy sellainen kuva, jonka jo koneelle otin, mutta kuva on kyllä niin kökkölaatuinen, että saa nyt jäädäkin tuonne koneen syövereihin.

Tänään illalla olisi sitten luvassa lukiolaisten perinteinen kabaree. Itsekin muutaman kerran ollut mukana nuissa produktioissa silloin aikoinaan. Ainahan ne oli älyttömän kivoja ja on niitä älyttömän kiva käydä kattomassakin :) Sinne siis pohjosen tytön, varamamman ja vanhan kuorokaverin äipän kanssa :) Nyt syömään ja sitten laittamaan naamaa ja tukkaa tähän päivään. Vaatteetkin vois kai vaihtaa ja sitten pankkiin tilaamaan uutta avainlukulistaa (oon onnistunu hukkaamaan entisen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti