torstai 7. toukokuuta 2009

Kevätsäteet lämmittää..

Niinpä niin. Vapustakin alkaa olemaan viikko aikaa ja minä en ole saanut edes vapsta mitään kirjoitettua :) Olen siis ollut joko a) laiska tai b) niin kiireinen, että en ole ehtinyt kirjoittamaan.. Oikea vastaus on sekoitus kumpaakin. En ole siis ollut oikeasti kiireinen vaan olen kehittänyt itselleni niin paljon tekemistä etten ole enää sitten ehtinyt kirjoittamaan. Ulkona paistaa taas vaihteeksi aurinko monen sateisen päviän jälkeen ja raahasinkin koneen parvekkeelle (itse istun viltti korvissa)..

Vappu siis oli ja meni. Hauskaa oli.
Vappuaattoa vietimme kaveriporukalla ensin Ainolanpuistossa.. sitten lähdimme syömään samalla porukalla. Ruokailumme sisälsileipiä kahdella eri päällisellä sekä katkarapusalaattia. Ruokailun jälkeen lähdimme kaverin kanssa puistoon ja tarkoitus oli mennä kattomaan millanen meininki OAMK:n vappubileissä on.. muttamutta.. puhelinsoitto käänsi kurssimme kohti Tuiraa ja muita kavereita. Sieltä sitten rättipoikkiväsyneenä nukkumaan jo suhteellisen aikaisin.

Vappupäivänä heräsimmekin sitten jo ennen kahdeksaa. Yhdeksältä alkoi shamppanjamatinea Linnasaaressa ja sinne suuntasimme kaverin ja skumppapullon kanssa ihan vain sen takia, että kaverin avokki oli soittamassa tuolla. Siitähän se päivä sitten lähti käyntiin. Skumpan siivittämänä iltapäivällä Rotuaarille kuuntelemaan Teekkaritorvia ja siitä sitten Kiikeliin piknikille. Oli muuten suhteellisen kylmä pikniksää.. tuuli tuiversi mereltä ja vilu meinasi tulla. Onneksi se tuuli sitten jossakin vaiheessa loppui ja me saimme nauttia ihan hyvästäkin ilmasta. Istuttiin iltaan asti. Suihkun kautta sitten kavereiden luo katsomaan Suomen peliä ja sieltä sitten baariin.. Määränpää oli 45 Special, jonne meillä oli ennakkoliput.. itselleni iski väsy jo kovin aikaisin, joten päätin, että mitäs minä siellä oikein yritän esittää reipasta.. lähdin nukkumaan. Sen siitä saa kun alottaa jo heti aamusta sen skumpan killittämisen.. Ennen kello kahta olin siis jo suloisesti unten mailla :)

Tulin sitten kuitenkin vasta sunnuntaina kotiin. Lauantaina oli ihan pakko katsoa Suomen peli jälleen kerran ja sille tielle sitten jäin :) Sunnuntaina kotiin tultuani pesin pyykit (pesin jopa toppatakit ja toppahousut kesäkuntoon), pesin ikkunat ja siivosin parvekkeen. Maanantai kului muuten vain kämppää siivotessa ja tiistain ja keskiviikon olenkin sitten levittänyt langanpätkiä ympäri kämppää. Olen siis ommellut yhden hameen ja purkanut muutaman vanhan hameen ja mekon, jotta saan kankaan uusiokäyttöön. Tänään ajattelin yhden paidan ommella (jahka tässä jaksan alkaa leikkelemään kangasta). Mulle tulee aina hillitön ompelukuume kun katon Gossip Girliä (ja tällä viikolla olen katsonut toisen tuotantokauden jaksoista melkein kaikki...).

Töistä ei ole kuulunut mitään. Soitin maanantaina sinne paikkaan, jossa kävin haastattelussa, mutta eivät olleet vielä päättäneet mitään.. menee kuulemma toukokuun puoleen väliin ainakin.. olen sitten lähettänyt muita hakemuksia, mutta ei.. ei mistään kuulu mitään.

Äipänpäiväkin on ensi sunnuntaina. Sain äsken iskän suostuteltua ostamaan mamman lahjan, joka me sitten veljen perheen kanssa maksetaan isälle.. ei muuten, mutta en tiedä mihin aikaan olen huomenna paikkakunnalla ja onko se paikka auki lauantaisin. Tarkistin mös samalla, että mamma käy sunnuntaina aamulla töissä mutkan, joten ehdin siinä välissä väsätä kakun valmispohjasta ja tehdä muutenkin aamupalaa. Ja juu, kyllä tiedän.. valmispohjien käyttö on ihan typerää kun oikean pohjan leipominen on niin helppoa, mutta nyt on kyse ajasta.. mamma ei varmaankaan töissä tuollon aamulla viihdy kuin tunteroisen ja siinä ajassa ei paljon kakkupohjia leivota ja tehdä kakkua valmiiksi asti.

Nyt taidan mennä istumaan jälleen ompelukoneen ääreen :) Tai katson ensin jakson Gossip Girliä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti