perjantai 15. toukokuuta 2009

Viisuviikko lähenee loppua

Niinpä niin.. elikkäs Euroviisuviikko lähestyy finaaliaan ja eilen olikin sitten toinen semifinaali. Onhan se hieno, että kaikki pohjoismaat pääsivät finaaliin. Täytyy kyllä myöntää, että kyllähän se Norjan poika on oma suosikkini kappaleellaan Fairytale. Nuori poika on kuitenkin itse thenyt biisin ja siitähän minä pisteitä annan.

Ukrainalla taitaa tänä vuonna olla näyttävin lavashow. Ainakin semifinaalien perusteella. En sitten tiedä mitä on odotettavissa isäntämaalta Venäjältä tai suurimmilta rahoittajamailta. Vaikka Ukrainan show onkin mahtipontinen ja "hieno" niin minuun se ei iske. En tiedä miten sitä kuvailisin.. jotenkin se vain on.. ehkä hieman liikaa minun makuuni.

Eilisestä semifinaalista odotin, että Serbia olisi päässyt jatkoon. Biisi oli jotenkin vain niin sympaattinen ja ainakin esiintyjän hiukset kiinnittivät huomion. Ja eikös se niin mennyt, että hiukset ovat vieläpä ihan omat :) Olisin niin toivonut, että pääsevät jatkoon. Omista veikkauksista meni 8 oikein 10. Kreikkalaiset saivatkin jännittää oikein urakalla finaalipaikkaansa, koska Kreikan lippu paljastui vasta viimeisestä kirjekuoresta.. Tai no.. Sakiksella taitaa olla niin hyvä itsetunto, että ei paljon jännittänyt vaan uskoi vahvasti finaalipaikkaan :)

Huomenna kuitenkin täytyy sitten taas liimautua tv:n ääreen kunnon eväiden kanssa ja alkaa jännittämään kuinka Suomelle käy.. ja voittaako Norja. Mielestäni tämä uusi pistesysteemi on parempi kuin aikaisemmin. Tuomarit ovat minun puolestani hyvin tervetulleita vaikuttamaan siihen, kuka viisuvoiton vie.

Kävin eilen ostamassa 4 uutta levyä itselleni. Oikeastaan ostin kaksi levyboxia, joista molemmat sisälsivät kaksi levyä. Toinen boxi oli System of a Down ja toinen Suede.
Yhteenssä siis neljä levyä, jotka olivat seuraavat.

System of a Down - System of a Down (1998)
System of a Down - Steal this Album! (2002)
Suede - Suede (1993)
Suede - dog man star (1994)

Minun ja System of a Downin tie on ollut kivikkoinen ja karikkoinen. Välillä olen heitä vihannut ja pakannut levyt kaapin pohjalle. Sitten olen taas leppynyt ja kaivanut levyt takaisin hyllyyn :) Tällä hetkellä olemme hyvissä väleissä ja sen takia ostinkin boxin. Minulla ei ole ollut mitään vanhempaa tuotantoa hyllyssä ja olenkin varma, että nyt ostamani levyt vain vahvistavat ja vakauttavat ennen niin myrskyisää suhdettamme. Steal This Album!:ia (kuva)kuuntelin eilen muutaman kerran ja niin.. täytyy myöntää, että osa biisestä kolahtaa enemmän kuin mikään uudempi tuotanto. No joo.. aikaisemmasta tuotannosta omistan myös Toxicity:n. Itse asiassa tajusin juuri, että nyt minulla on koko tuotanto kasassa. Ei kai tässä muuta voi sanoa, kuin että onhan se Serj Tankian ihan järjettömän kova tyyppi tekemään lyriikoita! Ainakin kun miettii Systemin aikaisempaa tuotantoa. Jotenkin en kuitenkaan ole koskaan lämmennyt Tankianin soolouralle. En tiedä mistä se johtuu, mutta se ei vain oikein iske.

Tällä hetkellä masiinassa soi PMMP.. sen kanssa minulla on ikuinen rakkaussuhde!! :)Mistä tulikin mieleen, että lippu ensi kesän Ilosaarirockiin on ostettu. Ohjelmakin on julkaistu ja kyllähän siellä muutama päällekkäisyys on, mutta pahin niistä on Röyksopp vs. Femi Kuti & The Positive Force. Molemmat haluaisin ihan oikeasti nähdä! Tämä tietää siis kenties sukkulointia Rentolavan ja YleX-lavan välillä. No, sitä ehtii murehtia myöhemminkin.. Nyt lähden kauppaan.. Porukat lähti mökille ja täytyy käydä ostamassa jotakin ruokaa viikonlopuksi.

Palailen Euroviisuihin varmaankin viimeistään sunnuntaina. (En jaksa oikolukea, joten anteeksi kirjoitusvirheet)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti