sunnuntai 17. toukokuuta 2009

I'm in love with a fairytale...

Onhan se Alexander Rybak vaan niin ihana! (Kuva).
Voitto meni siis minun kannaltani ihan oikeaan osoitteeseen :) On se hyvä, että ainakin melkein koko muu Eurooppa on kanssani samoilla linjoilla :) Olen koko viime yön ja tämän aamun lauleskellut tuota voittobiisiä. Saapas nähdä kuinka äkkiä porukalla menee tänään hermot jahka pääsen ihmisten ilmoille :) Mutta onnea Norja! Ei kai tässä muuta voi sanoa (olisiko mitenkään mahdollista, että voisin vaikka adoptoida tuon Rybakin pojan :)).

Iloinen yllätys oli Islannin ja Viron menestys! Islannin tyttö lauloi kyllä todella kauniisti ja siinä sen sitten näki, että ei siellä lavalla tarvitse olla mitään ylimääräistä. Kaunis laulaja kauniissa puvussa kauniilla laululla ja mahtavalla äänellä riittää. Islannin tytön ääni on kyllä aivan mahtava kun ajattelee kuinka nuoresta (täyttää tänä vuonna 19) henkilöstä on kyse.

Virolle toivoin menestystä. Semifinaalia katsellessa ei se biisi vielä niin äärimmäisen paljon sykähdyttänyt, mutta jotenkin olen päässyt biisiin paremmin sisälle kun sitä olen muutaman kerran kuunnellut. Olen aina sanonut, että en tykkää jousimusiikista, mutta tämän vuoden Viisujen perusteella minun täytyy kai myöntää, että kyllä se jousimusiikkikin kolahtaa.. ainakin tietyntyylinen :) Ei voi kyllä muuta kuin kehua Vironkin tyttöjä :)

Eilen siis tosiaan kaverin vanhempien luona viisuiltiin muutaman hengen voimin ja noh.. porukka alkoi nuokkumaan jo paljon ennen äänestyksen alkua.. eihän niin saa tehdä! Todennäköisesti katsoin lopun pisteidenjaon ihan yksin kun muut taisivat torkahdella.. saman tien kun kaikki pisteet oli jaettu menivät muut nukkumaan ja minä lähdin hyperaktiivisena ja onnellisena ajamaan kotia kohti. Kotona oli muutaman kerran pakko netistä kuunnella tuo niin ihana voittobiisi ja laulaa mukana ja hyppiä ja pomppia. Hyperaktiivinen olo meni ohitse vasta aamuyön puolella, jolloin sitten pääsin nukkumaan. Mutta tänä aamuna heräsin jälleen hyperaktiivisena ja heti ensimmäisenä aloin hoilottaan Fairytale:a :) Täytyy muuten KS:lle sanoa sen verran, että aika hyvin meidän liputukset meni. Minä liputin Norjaa ja sinä Islantia.. aika hyvinhän se meni.

Suomen sijoituksesta en jaksa edes jauhaa.. Alunperinkin olisin halunnut toisen biisin Suomea edustamaan. En toki olisi toivonut sitä viimeistä sijaa, mutta minkäs sille voi. Itselleni ei kuitenkaan ole enää nykyään niin tärkeää Suomen menestyminen (paitsi tietenkin Ruotsiin verrattuna.. pakollinen maaottelu :) kääntyi tänä vuona Ruotsin hyväksi.. enkä kyllä tykännyt Ruotsinkaan biisistä, joten ihan sama) vaan se, että voittobiisi on oikeasti hyvä eikä maalla ole mitään väliä.

Jepjep. Tässä nyt tämän kerran viisuilut. Iltapäivällä pitäisi mennä tekemään materiaalia ensi viikonlopun Harraste-päivään ja meidän yhdistyksen pöytään. Nyt alan kirjoittamaan eilisen kokouksen pöytäkirjaa.. ja kuuntelen niiiiiin ihanaa Alexanderia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti