tiistai 13. lokakuuta 2009

juhlahumua ja karvakamuja..

Olen nyt elänyt melkoista hulina-aikaa. Viime viikolla sain hoitoon ystävieni kaksi kissaa, jotka ovat kyllä suhteellisen vilkkaita tapauksia. Öisin nukkuminen on jäänyt vähän vähemmälle. Alla olevassa kuvassa toinen karvakamuistani. Kyseinen yksilö on vielä vilkkaampi kuin toinen. Lisäksi tuo valkoinen paholainen on moniallergikko ja kuuro. Mutta kuitenkin niin ihana!

Viime perjantaina oli entisen koulutusohjelmani 10-vuotissynttärit. Juhlat kulkivat otsikolla "atomista analyytikoksi" ja olihan ne kyllä kivat kestit. Päivä käynnistyi aamukahveilla klo 9.00, josta sitten siirryttiin yhteen koulumme musiikkisaleista. Pitkin päivää kuulimme mitä mielenkiintoisimpia esityksiä ja olihan siellä välissä aina vähän viihdettäkin taikuuden ja musiikin muodossa. Päivän päätteeksi kävimme syömässä vanhassa tutussa koulun ravintolassa :)

Puolisen tuntia ehdin päiväjuhlan jälkeen nukkua ja sitten pitikin jo alkaa laittautua iltajuhlaa varten. Oli aivan ihanaa nähdä vanhoja tuttuja. Itsehän opetin tuossa koulutusohjelmassa viime keväänä jonkun aikaa ja kovin tulivat opettamani opiskelijatkin kysymään kuulumisia. Opettajien kanssa on aina kiva jutella ja kovin huolehtivat siitä, että mistä minullekin niitä töitä löydettäisiin. Sanonpahan vain, että ei se ainakaan yrittämisestä ole minun kohdallani kiinni. Eilen vein postiin taas kaksi työhakemusta ja lähetin sähköpostilla muutaman... ja tällekin päivälle on vielä savottaa edessä. Iltajuhlassa syötiin hyvin (salaattibuffet+kakkukahvit), juotiin, juteltiin ja laulettiin karaokea :) Vannoin etten menisi laulamaan, mutta niinhän siinä sitten kävi, että lavalta itsemme kavereiden kanssa löysimme.. emme kuitenkaan laulaneet yksin, vaan koko entisen luokan voimin :) Juhlapaikalta jatkoimme matkaamme baariin.. tosin kaikki muut taisivat mennä eri baariin, kuin meidän porukka. Mutta ei se menoa haitannut.. kuten ei myöskään sekään, että taisimme olla vanhempia kuin suurin osa muista asiakkaista :) Melkein tappiin astihan siellä sitten meni. Kotona odotti sängyn päällä alla oleva otus.

Lauantaina heräsin ensimmäisen kerran ihan liian aikaisin, mutta sain sitten kuitenkin vielä vähän nukuttua. Päivän leikin kissojen kanssa ja illaksi menin katsomaan elokuvaa herra H:n kanssa. Itse asiassa katsoimme kaksikin elokuvaa. Yes Man:n katsoimme jo toista kertaa. Kävimme sen katsomassa aikoinaan leffateatterissa.. tahdoimme aivottoman leffan ja sellaisen löysimme :)Toinen elokuva taidettiin valita oikeastaan kannessa näkyvän auton perusteella... koska emme edes sitä olleet tajunneet vuokratessa, että elokuva on ranskalainen :) Eli siis autoilua hienoilla autoilla.. autojen romuttamista oikeastaan. Taustalla oli tositapahtumiin perustuva tarina agentista ja huumeista. Olihan tuokin ihan jees leffa.. ja ainakin muutama ihan hieno auto kuvissa vilahteli :)

Lauantaina meni ihan liian myöhään, kun ottaa huomioon, että sunnuntaina herätys oli jo ennen seitsemään. Matkani kuorotreeneihin alkoi jo puoli kahdeksan aikaan. Treenit meni hyvin ja luulenpas, että marraskuun konsertista tulee aikas hieno :) Eilen saatiin yksi solisteista myös paikalle ja hän kyllä lauloi ihan mahtavasti. Täytynee ite vielä katella muutamia nuotteja tässä kotosallakin.. mutta hyvä fiilis kylläjäi treeneistä. Kotona olin takaisin viiden aikaan ja keittiön lattialla odotti ei niin miellyttävä yllätys. Kissat olivat jotenkin saaneet keploteltua lasisen mehukaatimen lattialle ja siellähän se oli ihan tuhannen pieninä sirpaleina. Ihan vähän vain näin punaista. Muuten karvakamujen ja minun yhteiselo on sujunut ihan hyvin.. ja enää muutama päivä tätä kestää..

Saisikohan sitä tänään itsensä vaikka liikkeelle. Eilen kävin vain postissa hakemassa paketin. Tuosta paketista kenties hieman myöhemmin lisää... pakettiin liittyy sana Juju :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti