perjantai 30. lokakuuta 2009

hullun viikon helpotus

Olisin halunnut kirjoittaa jo aikaisemmin, mutta viime päivien aikanan minulla ei vain yksinkertaisesti ole ollut aikaa.. tai jos aikaa on ollut, on mielen vallannut vallan muut asiat.

Tiistaina saimme puhelun paikallisesta ruokakaupasta.. soittivat mummoni kännykällä ja ilmoittivat, että mummoni on rintakipujen vuoksi viety ambulanssilla sairaalaan. Lyhyestä virsi kaunis.. mummo vietiin melkein saman tien Oys:iin. Lääkäri lähti mukaan ja leikkaussali odotti valmiina. Mummolle tehtiin siis pallolaajennus. Muutama päivä siitä on siis jo kulunut ja mummo on jo jalkeilla Oulussa. Vielä hän ei kuitenkaan pääse kotiin.. vanhempani menevät häntä tänään katsomaan. Aika hiljainen tämä talo oli tiistain ajan..

Keskiviikkona lähdimme viemään kummityttöäni kotiin ja eilen tulimme jo takaisin. Muutaman päivän aikana siis sellaiset 1000 km taas vaihteeksi.

Tänään on meidän musiikkiyhdistyksen Halloween-tapahtuma paikallisessa yökerhossa.. täytynee siis alkaa penkomaan mukana olevia vaatteita ja suunnata tuossa iltapäivällä kauppaan ja sitten illalla kaverille. Huomenna treenataan niin paljon, että pelottaa ja sunnuntaina onkin sitten konsertti.. niin ja huomenna selviää saanko kunnian jatkaa kuoromme hallituksessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti