tiistai 6. lokakuuta 2009

kotona taas.. tuliaiset ja yksi ostos..

Eilen pääsin vihdoin kotiin ja niinhän siinä oli sitten käynyt, että talvi oli poissaoloni aikana saapunut Ouluun. Koko eilisen päiväkin satoi lunta/räntää. Ajoin siis kahden päivän aikana reilut 600 km ja pohjoista kohti tullessa alkoi jänskättään tuo ajaminen.. kesärenkaat kun alla olivat ja tiet täyttyivät sohjosta.. no, pääsin kuitenkin ehjänä perille. Nyt on kuvat (jotkut tarkempia kuin toiset) vanhemmiltani saamista tuliaisista ja yhdestä viime viikon ostoksesta koneella ja voin ne muillekin jakaa :)

Siinäpäs ne tulaiset sitten oikeastaan ovat. Uusi lompakko ja sininen rasia olivat yllätys. Itse tosin maksoin myöhemmin tuon Emporion laatikon sisällön, mutta kuitenkin. Olen tykännyt tuosta Escadan Magnetismistä todella kauan. Ikäväkseni se pääsi kuitenkin tuossa viime talvena loppumaan enkä jostakin syystä ostanut uutta. Kiitokset äidille, joka kuitenkin muisti rakkauteni tuota punaviolettia pulloa kohtaan ja lahjoi minua sillä kotiin tullessaa :) Tämä on muuten ainoa tuoksu, joka löytyy sekä minun, että äitini peilikaapista.

Iloinen yllätys oli sinisävytteinen korusetti, johon kuului korvisten ja kaulakorun lisäksi kello ja sormus. Kellon rannetta täytyy käydä lyhennyttämässä, mutta muuten kyllä tykkäilen koko setistä oikein paljon. Olen enemmän hopean, kuin kullan ystävä ja näin ollen setti sopii minulle erittäin hyvin :) Kellolla oli jopa takuu.. mutta, jos se joku päivä sanoo työsopimuksensa irti, niin tuskin lähden reklamoimaan liikkeeseen :)

Lisäksi minua lahjottiin tosiaan vielä muutamalla kynsilakalla ja huulipunalla (isän kommentti: äitis halus välttämättä ostaa huulipunaa, vaikka yritin sille sanoa, että et sinä käytä huulipunaa.. yritin ehdottaa huulikiiltoa, mutta ei se kuunnellu..) :) kenties tämä on nyt sitten se oikea hetki opetella käyttämään huulipunaa.

Veljeni luona käydessä erehdyin ajankuluttamiseksi menemään koruliikkeeseen, jossa törmäsin pitkäaikaiseen unelmaani. En voinut jättää sitä enää kauppaan, vaan otin sen nätisti telineestä ja kävelin kassalle. (kuvat ovat erittäin huonoja.. anteeksi tämä.)Rasiassa siis lukee Snö of sweden. Sain jopa sellaisen ihanan pienen pussin tälle rasialle.. mutta eihän se rasia siis ole se pääasia..


...vaan se ihana karkinnäköinen rannekoru, joka rasiasta paljastui :) Olen siis katsellut jo jonkun aikaa tuota korua ja nyt viimeinkin sen omistan. Tuo on niin ihanan simppeli ja niin värikäs. Helppo tapa saada väriä värittömäänkin asukokonaisuuteen! Snö ja Nomination taistelevat nyt lempikoru-tittelistä tässä taloudessa.. tai ehkä se lempikoru on yhä edelleenkin isän tyttö -kaulakoru, mutta nämä kaksi kisaavat siitä rannekorun paikasta :)

Hmm.. kissojen kauhukaksikko tulee huomenna yli viikoksi hoitoon.. täytyisi alkaa keräämään kaikki pienet ja vähän suuremmatkin särkyvät esineet kaappiin. Mutta senhän voi tehdä vielä huomennakin.. olen taas koukuttanut itseni ff x:n ihmeelliseen maailmaan.. nyt kuitenkin lähden kahvittelemaan kavereiden kanssa :)

1 kommentti:

  1. You have a great blog,and though I don't understand the language very well I manadge.
    Have a nice day.

    VastaaPoista