perjantai 2. lokakuuta 2009

ei ainakaan ole tekemisen puute päässyt iskemään

Olen siis vieläkin veljeni luona ja kummityttö on vaatinut aikaani niin paljon, että en ole ehtinyt edes kirjoittaa. Olen siis hoitanut tyttöä hänen vanhempiensa ollessa töissä (tekevät nyt oikein urakalla töitä, kun on kerran hoitajakin). Lisäksi minut on valtuutettu kuskaamaan tyttöä päiväkotiin :)

Eilinen päivä oli pitkä ja sen on huomannut vielä tänäänkin. Eilen lähdimme veljeni kanssa kohti Helsinkiä klo 6.00 aamulla. Olimme siellä ehkä vähän etuajassa, mutta löysimme kuitenkin määränpäähän.. ja vieläpä suhteellisen helposti (ehkä ihan muutamaa liikennesääntöä rikottiin ihan ministi). Takaisin "kotona" olimme jo kolmen aikaan iltapäivällä.. eli nopea reissu se oli, mutta kuitenkin kovin väsyttävä..

Keskiviikkona kävin ostamassa muutaman pienen jutun, josta kenties lisää kunhan pääsen kotiin (maanantaina varmaankin suuntaan Oulua kohti).. Väsymykseen vaikuttaa varmasti myös se, että en ole saanut öisin kunnolla nukuttua. Herään joka yö yhden ja kahden välillä siihen, että henkeä ahdistaa (tiedän, että se johtuu heinän pölystä enkä voi sille oikeastaan mitään). Siinä sitten aina palloilen melkein kaksi tuntia, kunnes väsymys on niin suuri, että pienestä ahdistuksesta huolimatta nukahdan.. yleensä istualleen, koska silloin ei ole kosketuksissa tyynyn kanssa...

Ehkä ihan kiva siis päästä kotiin.. ai niin... hiuksetkin sai uuden ulkomuodon... voin sen verran nyt kertoa, että takaa epämääräinen ja tehosteena punaista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti