maanantai 16. marraskuuta 2009

mekko vanhoista verhoista..

Perjantaina lupasin haudata ompelukoneen vaatehuoneen perukoille vähäksi aikaa.. lauantaina kaivoin sen jo taas esille. Kaikki olivat jossakin menossa ja oli tylsää.. ompelin siis itselleni mekon.

Periaatteessa tuo on kylläkin vain hame tuollaisella yläosalirpakkeella. Olkaimet lähtevät takana siis jo tuosta hameosasta ja menevät ristiin. Äitini nauroi sunnuntaina tuolle mekolle, kun sen päälläni näki. Kangas on siis porukoiden vanhoista verhoista.. Tampellan kangasta ja luultavasti jostakin 70-luvulta :) Laadukasta kangasta! Ei ole nimittäin mennyt yhtään miksikään, vaikka äidin mukaan verhoja on pesty vaikka kuinka monet kerrat! Mekon lisäksi vietin viikonloppuna aikaa sukkakutimen kanssa.

Sunnuntaina käytiin porukoiden kanssa pyörimässä kaupungilla vähän aikaa. Löysin ensimmäisen joululahjan!!! Ja ehkä sen kaikista vaikeimman vielä kaiken lisäksi!! Löysin myös lahjan ensi viikonlopun pikkujouluihin.. kerrankin olen hyvissä ajoin liikenteessä :) Valittelin isälle, että minulla ei ole ensi vuoden kalenteria ja näin ollen olen aina ihan hukassa, jos sovitaan jotakin ensi vuoden puolelle menevää.. no isä sitten osti kiltille pikku-tytölleen ihanan nätin lompakon ja kalenterin yhdistelmän..


Ajattelin, että tuo on varsin kätevä, koska minua ärsyttää aina raahta erikseen mukana sekä lompakkoa että kalenteria.. (yleensä kalenterini eivät ole olleet mitään kaikista pienimpiäkään).. Kotona innolla auoin tuon koko höskän muoveista ja tadaa!!! kaikkea muuta maan ja taivaan välillä tuolta löytyy, mutta ei sitä kalenteria!!! on joku päivämuistio ja viikkomuistio.. on ruudulliset ja viivalliset muistiinpanosivut.. on osoitekirja.. mutta EI KALENTERIA!! Miksi tuollaisia sitten laitetaan siihen hyllyyn missä on kalentereita myynnissä??? Miksi tuohon ei ole voitu isolla kirjoittaa "EI SISÄLLÄ KALENTERIA!!!" ???? Ottaa pannuun! Kai tuohon on jotakin lisäosia myynnissä.. toivottavasti ainakin.. Eli ole siis yhä edelleen ilman kalenteria..

Eilen illalla leivoin porkkanasämpylöitä, joista tuli vieläpä tosi hyviä.. en tutkinut edes muita ohjeita.. Googletin siis sanalla porkkanasämpylä ja otin ensimmäisen hakutuloksen :)

Tämä päivä onkin mennyt sitten pyykkiä pestessä ja siivotessa.. kävin jopa kaupassa.. jääkaappi ammotti tyhjänä ja tällä viikolla pitäisi tehdä gluteeniton piparkakkutaikina.. siihen siis samalla kävin ostamassa kaikki tarvittavat ainesosat. Siivouksen lomassa tein vähän joulua kotiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti