torstai 26. marraskuuta 2009

Sataa sataa ropisee...

..niin, vettä/räntää tulee vaakatasossa. Ei paljon tee mieli lähteä ulos. Olen kastellut itseni jo kahtena edellisenä aamuna ja tänään päätin jättää väliin. Minun täytyy olla kaupungissa viimeistään klo 10.00, joten jo senkin takia jätän vesisateessa lenkkeilyn tältä aamulta väliin.

Itse asiassa aloin äsken tarkemmin katsomaan, niin kyllähän tuo taivaalta satava aine on joko räntää tai lunta.. aamulla se näytti puhtaalta vedeltä, mutta nyt jo maa alkanut vähän muuttua valkoiseksi. Jospa se lumi saataisiin viimeinkin maahan. Alkaa ärsyttää tuo ulkona vallitseva pimeys. Aamulla pimeää, päivällä pimeää ja illalla pimeään.. ja siihen vuoden pimeimpään aikaan on kuitenkin vielä matkaa jonkun verran.

Tänään täytyy siis suunnata kaupungille. Sovittu tapaaminen.. ja sen jälkeen ajattelin kierrellä ja katsella vähän joululahjoja. Jos sitä löytyisi ainakin kummipojalle jotakin. Joululahjat ovat oikeastaan muuten jo aika hyvin hallussa. Muuutama levy on postissa tulossa ja jotakin löytyy jo kotoa. Mutta on niitä vielä hankintalistallakin. Saapas nähdä mitä sitä tänään löytää :)

Nyt loput kahvit nassuun ja sitten ihmistäytymään.. ja kaupunkiin! Hyvää torstaita kaikille!

ps. tajusin vasta nyt, että huomenna on taas jo perjantai! Mihin nämä viikot oikein häviää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti