lauantai 7. marraskuuta 2009

lauantain lörpötys

Hui kamala kun viime kirjoituksesta onkin mennyt pitkä aika. Sen jälkeen olen onnistuneesti onnistunut ahdistumaan ja no.. on ollut myös hyviä aikoja :)

Konsertti meni erittäin hyvin ja saatiin kriitikoltakin hyvää palautetta.. ihan painettua palautetta kun oli arvostelun Kalevaan kirjoittanut. Sain myös jatkaa hallituksessa syyskokouksen myötä. Muutenkin oli erittäin kiva päättää syyslukukausi onnistuneeseen konserttiin.. joulukuun treenit kun eivät onnistukaan.

Olen jälleen kerran porukoiden luona ja unohdin kameran kotiin. Kävin eilen kirjastosta hakemassa käsityölehtiä, jotta saan kahden mekon ja yhden hameen projektin aloitettua joskus. Isältä sain myös 50 metriä kaavapaperia :) Huomenna siis poikien kyydillä Ouluun ja käsitöiden kimppuun.

Viime viikolla sain kivan paketin postissa.. sieltä löytyi mekko ja kengät.. torstaina puolestaan postiluukusta kolahti Gossip Girlin toinen tuotantokausi!!! Se on pelastanut viikonloppuni. Kävin toki äidin kanssa tänään shoppailemassa isänpäivä lahjaa, mutta muuten päivä on mennyt GG:tä tuijotellen. Eilinen päivä meni ympäriinsä juostessa. Kävin tosiaan siellä kirjastossa, mutta sen lisäksi listaan kuului pankki, kauppa, mummola ja kavereiden porukat :) Mummolassa siivosin ja illalla kävin kahvilla siskosten porukoiden luona.. puhumassa niiden äidin kanssa ensi kesään mahdollisista suunnitelmistani.

Huomenna kai teemme vierailun mummolaan... ja aamulla ennen kukonlaulua täytyy tehdä isälle kakku (miksi meidän isän täytyy lähteä lenkille klo 6.00 aamulla???)... Nyt uppoudun jälleen GG:n maailmaan.. ja kenties luen välillä vähän kirjastosta löytämääni Jane Austenia... tai L.M. Alcottia..

Hyvät lauantai-illan jatkot kaikille! Lupaan yrittää kirjoittaa taas vähän useammin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti