tiistai 29. joulukuuta 2009

Joulukooste vm. 2009

Saavuin kotiin joulunvietosta ja sunnutai-iltana, mutta kuten arvata saattaa, on puuhaa riittänyt sunntai-illalle ja eiliselle ihan tarpeeksi :) Nyt kuitenkin ajattelin tehdä postauksen kuvien kera.. tällainen oli siis tämän tytön joulu.. ja niitä joitakin lahjoja :) Kuvat saa klikkaamalla isommaksi.

Pappani teetti äitini veljelle keinutuolin, kun eno oli ihan pieni poika. Näin ollen keinutuolille tulee ikää jo yli 60 vuotta.. eikä sen tekijääkään osaa kukaan sanoa.. pappa kun on ollut haudassa jo vuosia ja mummon muisti ei ihan pelitä :) Nyt kuitenkin saimme keinutuolin vietäväksi veljeni tytölle. Serkkuni oli keinua vähän korjannut ja maalannut sen kirkkaan punaiseksi. Muuten päivät ennen joulun viettoon lähtöä täyttyivät joululeivonnaisten (mm. torttujen) leipomisesta mummoille, loppujen lahjojen paketoinnista ja parhaan ystävän kanssa hengaillessa :)

Tässä onkin sitten muutama otos joulun ehdottomasta prinsessasta! Ensi joululle kiitos jonkinlainen lahjarajoitus.. tai muuten tuo tyttö hukkuu kaiken maailman leluihin. Keinutuoli oli mieluinen.. joulukuusen koristelu jäi minun ja kummitytön vastuulle ja hyvin me hommasta selvittiin. Aattopäivän ja -illan tyttö olikin sitten pienen pieni tonttu. Joulupukkia ei tänä vuonna näkynyt missään.. missähän tuo lienee ollut :) Pukin virallisena korvaajana toimi sitten Jenni-täti pikkutontun avustuksella.

Sain yhden lahjan jo ennakkoon.. Ennen reissuun lähtöä sain Kalevalan Naisen ääni -riipuksen. Enemmän kuvia (ja ennenkaikkea parempia kuvia) ja tietoa korusarjasta täältä. Sain korun tosiaan tuollaisessa Leijona-lahjakassissa ja olin ihan varma, että kassi sisältää uuden rannekellon.. eipä sisältänyt, mutta ei se haittaa :) Minusta vain tuntuu, että en raaski käyttää tuota korua nyt sitten missään :) Tämä on kolmas kalevala koruni.. ennestään löytyy jo Isän tyttö- ja Talon sydän -riipukset.



Toki paketeihin mahtui mukaan myös jonkun verran kosmetiikkaa. Ylemmässä kuvassa on putkiloita ja purnukoita Dove:n ja Palmolive:n lahjapakkauksista. Dove:n Fresh -paketti sisälsi suihkusaippuan, vartalovoiteen ja deodorantin.. tykkään älyttömästi juuri tuosta Dove:n sarjasta, koska nimensä mukaan se on todellakin raikkaan tuoksuinen.. ja tuo vartalovoiden on yksi harvoista, joka tehoaa erittäin kuiviin käsivarsiini. Palmolive:n pakkauksessa oli kuorintavoide vartalolle, suihkusaippua ja niin ikään deodorantti. Erittäin hyödyllisiä tällaiset (varsinkin, kun itse en koskaan muista ostaa suihkusaippuaa kaupasta)!!!

Ystäviltäni sain tuollaisen ihana kookoksen tuoksuisen setin, josta löytyy niin ikään vartalovoide ja suihkugeeli.. mutta lisäksi paketissa oli myös vartalovoi.. ja tämän vartalovoin käyttö minua nyt kiehtookin.. sellaista en olekkaan koskaan ennen omistanut/käyttänyt :)

Samaisilta ystäviltäni saamasta paketista löytyi myös ihastuttava paljettitoppi ja kaulakoru. Korusta en saanut parempaa kuvaa, mutta paljon eri pituisia ketjuja, vähän helmiä ja sivulla oleva riipus lumosivat minut täysin. Toppikin oli juuri sopivan kokoinen! Pidemmän mustan paidan kanssa topista voi muokata mekon.. mutta yksistään on kovin lyhkänen mekoksi.. (äitini kyllä yritti ehdottaa, että pitäisin mekkona..voi äiti äiti :)).

Kummitytöltä (ja veljeltä + hänen vaimoltaan) olikin sitten aikaisemmassa kuvassa näkynyt suuren suuri hiuslakkapullo (omiaan tällaiselle hiuslakan superkuluttajalle ja Kiroileva Siili -tyynyliina. Tuo tyynyliina on juuri omiaan minulle, koska olen erittäin aamu-uninen ja muutenkin melkoinen aamumörkö.. en esimerkiksi puhu sanaakaan noin tuntiin heräämiseni jälkeen.. puhumiseen tarvitaan vähintään kaksi kupillista kahvia :)

Lisäksi paketeista paljastui kaikke hyödyllistä, kuten sukkia ja alupaitoja. Mummon tekemät siililapaset sulatti sydämet. Harry Potter ja Puoliverinen prinssi -dvd:n katsoin jo tulomatkalla autossa :) Ja sunnuntaina vielä illalla uudestaan kotona :) Kaiken kaikkiaan olin tainnut olla todella kiltti tyttö tänä vuonna.. ai niin.. olihan siellä yhdessä pienessä paketissa vielä uusi MP3-soitin.. juuri samanlainen kuin entiseni, jolle kävi viime kesänä hieman hassusti.. Putosi nimittäin maalausurakan lomassa maaliämpäriin.. toimi muuten ihan hyvin, mutta usb-piuhan paikka on täynnä kuivunutta maalia.. en ole saanut sitä puhdistettua vaikka olen kaikkeni yrittänyt.. ja tästä johtuen akkua ei siis saa ladattua. Nyt on kuitenkin uusi ja ehompi soitin :)

Nyt menenkin jatkamaan loman viettoa Jane Austenin maailmassa. Olen nuita katsonut loman aikana. Ylpeys ja ennakkouulo -sarja tuli tv:stäkin, mutta missasin sen ihan täysin. Viime yönä kärsin jälleen unettomuudesta ja aloin katsomaan Jane Austenin jalanjäljillä.. se oli suuri virhe, koska lopulta pillitin vielä puoli tuntia elokuvan loppumisen jälkeenkin.. sain aika kummallisia katseita osakseni :) Tänään taidan jatkaa Emmalla :)

Olen tällä hetkellä flunssan kourissa ja yritän saada parannettua itseni ennen uutta vuotta. Eilen kävin ahdistumassa alennusmyynneissä enkä edes löytänyt mitään!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti