perjantai 4. joulukuuta 2009

Piparkakkuarkitehti

Eilen palasin tuttuun ja turvalliseen Ouluun taas. Tosin en ehtinyt päivällä kuin käydä kääntymässä kotona.. Tieni nimittäin vei saman tien tehtailemaan piparkakkutaloja. Menihän niissä aika paljon aikaa, mutta oli se sen arvoista. Nyt on jotakin kivaa viemistä, kun joulun viettoon sitten joskus tieni vie. Alla kuva hienoista piparkakkutaloista :)

Jokaista pihaa siis koristi marianne-rakeista tehty lumilyhty (näkyy heikosti), lumiukko (taitaa olla aidan takana piilossa), eläin tai kaksi ja muutama ihminenkin niistä löytyi. Oikeastaan tuo kuva ei kyllä kerro kaikkea, mutta ainakin omasta mielestäni aika onnistuneet talot tulivat :)

Lautapeliaddiktio yhdistettynä piparkakkutalojen väsäämiseen ei ole hyvä yhdistelmä ja niinpä olinkin eilen kotona vasta hieman klo 23 jälkeen. Sitten täytyi tietenkin purkaa vielä laukut ja tehdä kaikkea muutakin. Nukkumaan pääsin vasta joskus puoli kahden aikaan yöllä.. ja tänä aamuna se ei tuntunut yhtään niin hyvältä idealta.. kello kun oli soimassa klo 06.00.

Suuntasin aamulla siis vaihteeksi yliopistolle, jossa oli sovittu tapaaminen. Tottakai proffa oli myöhässä ja minä panikoin, kun luulin, että olen väärässä paikassa :) Englantikin alkoi sujumaan paremmin ja paremmin kun oltiin vähän aikaa puhuttu.. meinasi tuo ammattisanasto olla vähän hukassa :) Mutta kyllä se sieltä sitten löytyi. Tapaaminen meni ihan hyvin ja ehkä kerron siitä enemmän sitten kunhan asiat menee vähän eteenpäin :)

Nyt täytyy kuitenkin saada jotakin ruokaa.. en ole vielä tänään syönyt mitään.. aamulla jännitti niin paljon, että kurkusta ei mennyt alas muuta kuin kahvi. Ruokapöydän kautta siis ompelukoneen ääreen hetkeksi ja sitten kaupungille treffailemaan entistä opiskelukaveria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti