torstai 17. joulukuuta 2009

Petollinen katu ja turvonnut polvi

Eilinen ei ollut minun päiväni. Jäin bussista pois yliopistolla ja lähdin ylittämään katua.. juuri silloin kenkäni päättivät, että katu on liian liukas.. huojuin ja heiluin. Yritin viimeiseen asti säilyttää tasapainoni, mutta ei. Keskelle katua kaaduin perseelleni niin, että samalla kolautin polven kadun pintaan. Muutama ystävällinen opiskelija tuli kysymään sattuiko pahastikkin. Kiitos kaikille huolehtijoille!! Ei se polvi eilen ollutkaan kipeä.. mutta...

Tänään heräsin pieneen kipuun ja tajusin, että polvi oli turvonnut yön aikana aika muodottomaksi. Kipu yltyi ja aamupäivän ajan napsin särkylääkkeitä kuin karkkia. Autossa matkalla porukoille kipu alkoi muuttua jo häiritsevän pahaksi.. isältä sain sitten vähän tujumpia särkylääkkeitä ja kipu onkin nyt pysynyt aika hyvin aisoissa. Huomenna katsomme tilannetta uudelleen ja teemme päätöksen lähdenkö tuon polven kanssa lääkärin hoiviin.

Muuten eilinen päivä olikin sitten ihan kiva. Kävin kirjakaupan loppuunmyynnissä, josta mukaan tarttui muutama kirja.. niistä sitten joskus hieman myöhemmin. Lopulta törmäsin muutamaan kaveriin, joiden kanssa kävimme kahvittelemassa ja sitten sain heiltä kyydin kotiin :) Ilta meni enemmän ja vähemmän vällyjen välissä paleltuessa.. myöhään yöllä pakkasin. Tänään pakkasin loppuun ja tein pienen siivouksen.

Nyt olenkin sitten joululomalla vanhempieni luona.. ja ai niin.. tammikuun alussa matka yliopistolle täytyykin taivaltaa joka arkipäivä :) Alkaa jänskättään jo.. suuret on ne saappaat, joihin hyppään.. mutta onneksi tykkään haasteista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti