keskiviikko 16. joulukuuta 2009

Talven Ihmemaa

Kyllä ulkonakin alkaa vähitellen näyttämään joululta. Lunta on jo ihan maassa asti ja pakkastakin on ollut muutamana viime päivänä yli 20 astetta! Tykkään tykkään tykkään!!

Ei tuo pakkanen nyt tietenkään mikään älyttömän kiva ole varsinkaan silloin, kun täytyy bussia odottaa.. mutta on se kuitenkin paljon mukavampi, kuin se ainainen vesi- tai räntäsade!

Kävin tuossa maanantaina pikaisella visiitillä vanhempieni luona, kun kerran autokyydin sain molempiin suuntiin. Tarkoituksena oli käydä laittamassa mummolassa vähän joulua ja kävinkin :) Samalla kävin mummolan rannassa ottamassa muutamia kuvia.

Joki oli jo jäätynyt suhteellisen lämpimästä talvesta huolimatta. Koski oli kuitenkin vielä sulana ja vesi höyrysi hienosti.. tosin se hieman haittasi näkyvyyttä siltaa pitkin ajettaessa :)

Ei sitä lunta nyt ihan älyttömästi vielä ole, mutta ainakin sen verran, että maa peittyy. Ja samalla peittyy myös viime kesäiset kukat. Ei ollut vielä kunnon kuuraa puissa ja kukissa, mutta kenties tälle talvelle vielä sellaisiakin kuvia saa.

Rannasta tullessa bongasin vielä naavaa yhden pajun oksalla. Erikoisessa paikassa se roikkui, mutta kuitenkin :) Eikös se naava tarkoita sitä, että ilma on puhdasta.. ainakin näin muistelisin jostakin lukion ympäristökurssilta.

Kohta täytyisi taas vaihteeksi lähteä käymään yliopistolla ja kaupungilla. Jos illalla vaikka pakkaisi.. huomenna olisi tarkoitus lähteä joulun viettoon :) Vähän tämä aikainen karkaaminen maalle aiheutti asioiden järjestämistä, mutta yllättävän vähällä selvisin. Perjantaina olisi kai vuorossa yhdet pikkujoulut.. sunnuntaina joka vuotinen joulukonsertti.. niin ja pohjoisen tyttökin tulee maisemiin viikonloppuna! Ehtii näkemään vielä ennen joulua :)

Mutta nyt täytyy tehdä jotakin naamataululle ja tukkapäälle, jotta jonnekin kehtaa edes lähteä :) Hyvää keskiviikkoa kaikille..

Ps: voiko joku sanoa käsivarreleni, että lakkaisi olemasta kipeä. Lauantainen possupiikki jomottaa vieläkin vasenta kättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti