tiistai 1. joulukuuta 2009

aikatauluton alkuviikko

Jotenkin tämä alkuviikko on ollut niin rentouttava kun olen saanut olla vanhempieni luona ilman minkäänlaista aikataulua. Olen puuhannut joulua täälläkin. Paketoinut lahjoja ja leiponut kaikenlaista kivaa. Eilen tosiaan pidin lupaukseni ja tein piparkakkutaikinan (kaksinkertaisen normaalista) ja piparkakunmakuisia muffinsseja (kaksinkertainen taikina). Muffinsseja tuli kaiken kaikkiaan melkein 50, joten en tehnyt kaikkiin kerralla kuorrutetta. Pakastin osan ja niihin voi kuorrutteen laittaa sitten kun on tarvis.

Piparkakkutaikinan tein tarkoituksella kaksinkertaisena. Tänään aamulla aloitin niiden värkkäämisen ja menihän siinä sitten yli 4 tuntia ennen kuin olivat valmiita kuljetettaviksi. Tein siis piparkakut myös molemmille mummoilleni. Noin 200 piparkakkua laitettiin kolmeen osaa, joista yksi rasia jäi vanhemmilleni. En jaksanut koristella ihan kaikki piparkakkujakaan.. sen verran, että jokaiselle oli jokunen nätillä valkoisella sokerimassalla koristeltu pipari.

Huomenna olisi tarkoitus lähteä äidin kanssa naapurikaupunkiin katsomaan vielä muutamaa joululahjaa. Kävin eilen kangaskaupasta ostamassa kankaat sitä yhtä lahjaa varten. Täytyy vielä jostakin käydä ostamassa piipunrasseja :) Torstaina suuntaan siis takaisin kotiin ja hyvä niin..

..olen nimittäin ahtanut perjantain ihan täyteen kaikkea mahdollista. On tapaamista heti aamusta.. lounastreffit.. tapaaminen iltapäivällä.. ja illallakin pitäisi jaksaa vielä yksi kaveri treffata :) No.. onhan se kiva, että on tekemistä! :) Nyt uppoudun Jon, Amyn, Megin ja Bethin ihanaan maailmaa.. silmien alla kirjan muodossa siis Little Women.. Again :)

kuvat täältä (voisin tilata tuolta vaikka mitä ihanaa!!!) ja täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti