keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Alkuviikon höpinät

Kävin vanhempieni luona maanantaina. Tai oikeastaan tulin tiistaina takaisin Ouluun.. sain auton yli viikoksi! Ja sain ensimmäisen valmistujaislahjan. Isä oli käynyt ostamassa mulle kaulakorun. Tiedän kyllä, että se osaa ostaa koruja, mutta siltikin olin aika sanaton kun paketin aukaisin. Käärepaperin alta paljastui sininen laatikko, joka sisälsi tällaisen


Kyseessä on siis Kalevala Koru ja tarkemmin sanottuna Isän tyttö-riipus. Tuo on kyllä aika osuva.. olen aina ollut vähän sellanen isän tyttö :) Antoivat tuo vähän niinkuin etukäteen ihan sen takia, että lähtevät huomenna Teneriffalle ja näin ollen missaavat ne "oikeat" juhlat.

Kävin maanantaina hakemassa silmälasit optikolta. Olihan se näkö huonontunu.. mutta parhaiten sen tajus silloin, kun laittoi uudet prillit päähän. Uusista silmälaseista kuvaa kenties joskus myöhemmin. En jaksa alkaa kaivamaan kameraa jostakin laatikon perältä.

Siivoilin tänään vähän päällisin puolin. Siivousmusiikkina toimi tänään Herbie Hancock - Rock Your Soul. Kyllähän tuo Herbie toimii aina. Vastikään kuulin, että Herbie on voittanut Rockit-biisillään Grammyn. Hancockilla on paljon parempiakin biisejä.. miksi siis se Grammy on pitänyt tulla juuri tuolla biisillä, joka aina saa minut vain hekottamaan päättömyydellään.

Tällä hetkellä lukemisen alla on Jane Austenin Emma. Äiti oli tuon kirjan joskus kauan sitten ostanut ja lahjoitti sen nyt sitten minulle. Se vielä puuttuikin kokoelmasta. Olen nähnyt tästä sen sarjan, mutta tykkään enemmän kirjasta. Tosin helpostusta lukemiseen tuo juurikin tuo sarja, vai mikä se onkaan.. koska nimiä on paljon ja olisin varmasti ihan sekaisin ellen olisi aikaisemmin jo tutustunut teokseen dvd:n muodossa.

Sain maanantaina luettua sen Paolo Coelhon Bridan. Tykkäsin kirjasta kyllä ihan älyttömästi. Mitä pidemmälle kirjaa luki, sitä mahdottomammaksi sen lopettaminen tuli. Oli vain pakko lukea, lukea ja lukea. Kannattaa kyllä lukea tuo kirja. Ei ole älyttömän pitkä, mutta sitäkin mielenkiintoisempi :)

Ai niin.. värjäsin eilen hiukset. Nyt ne sitten on tummat.. ja vähän vaaleat.. ja vähän punertavat.. ja vähän vaikka minkä väriset. Näytti ensin aika kamalalta, mutta kyllä se siitä kunhan väri tasaantuu vähän. Juuri sopivasti ehtii tasaantua ennen perjantain valmistumisjuhlaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti