lauantai 18. huhtikuuta 2009

Haipakkaa

Ja viikko on taas vierähtänyt ohi, niin etten ole edes huomannut. Pohjoisen tyttö lähti eilen takaisin pohjoiseen ja siihen asti viikko vierähtikin oikeastaan kahdessa eri paikassa. Mutta kummityttö on kuitenkin vienyt kaiken huomioni tällä viikolla :)

Onhan se vaan jotenkin niin hellyyttävä tapaus. Yrittää olla niin hirvittävän fiksu muka, mutta niin.. vähän vaikea on ymmärtää kun toinen ei osaa vielä puhua kunnolla.. muutamia yksittäisiä sanoja kuitenkin tulee jo ja ne ovat erittäin hyödyllisiä.

Sain tässä viikon aikana kuitenkin luettua loppuun viidennen Potterin, eli lukemisen alla ollut Harry Potter ja Feeniksin kilta on nyt sitten saatu päätökseen ja huomenna Ouluun mennessäni voinkin aloittaa sitten Puoliverisen Prinssin. Tosiaan.. huomenna olisi tarkoituslähteä käymään Oulun suunnalla. Täytyisi käydä postit katsomassa ja lupailin mennä käymään muutamalla kaverillakin kylässä. Niin ja viime syksynä tehdyt kemian laskut lähtee kiertoon, jotta saadaan muutamalle lisää opintopisteitä ja ehkä ne sitten valmistuiskin tässä lähiaikoina :) Jos sitä sitten maanantaina taas tulisi kummityttöä hoitamaan. Ennen vappua pitäisi tyttö käydä viemässä kotiinsa ja siellä kovasti kyseltiin, että jäisinkö sitten joksikin aikaa lapsen ammaksi.. mutta sanoin, että vapun olen varannut jo muihin rientoihin :)

Nyt taidan syventyä muutaman lehden syövereihin. Täytyisi vielä tarkastaa illan leffatarjonta.. voisi vaikka jonkun pätkän tuijottaa jahka uni ei tule liian aikaisin silmään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti