torstai 30. huhtikuuta 2009

vappuista sähellystä :)

Kummityttö saatiin turvallisesti kotiin ja olen saanut nukkua ensimmäiset kunnon yöunet yli kahteen viikkoon! Istuskelin autossa kahden päivän aikana hieman yli 1000 km ja tulin sitten jo eilen Ouluun. Illalla kävimme katsomassa kuinka kaikki ihmiset olivat yhtäaikaa vappuostoksille.. ja samalla kävimme myös itse ostamassa hieman syötävää ja juotavaa vapun kunniaksi :)
On jotenkin ihan hassua kun vappua ei saakaan enää juhlia haalarit päällä eikä se vappu kestä sitä viikkoa niinkuin tässä menneinä vuosina on päässyt tapahtumaan.. tämä on taas vain yksi juhla muiden joukossa herättämättä sen suurempia tunteita. Ja minä siis ihan oikeasti tykkäsin hengata haalarit päällä.Omat keltaiset haalarini saavat siis tänä vuonna jäädä roikkumaan vaatehuoneeseen.. menen kuitenkin kaupungille ihailemaan värikästä haalarikansaa ja muistelen kaiholla viime vuosia :) Huomasin juuri, että omissa haalareissani tuo piirtäminen ja kirjoittaminen on keskittynyt jalkoihin.. mistähän tuokin johtuu.. en jaksanut selkäpuolelta ottaa enää kuvaa, mutta sieltä löytyy hieno Super Mario:n kuva.. peitimme sillä muistaakseni OTE:n mainoksen heti ensimmäisenä opiskeluvuonna. Haimme siis netistä kuvan, jonka avulla sitten kankaalle kuvan maalasimme ja lopulta sen kankaanpalasen ompelimme haalarin selkään.. kolmen tyttösen kanssa tämä suunniteltiin ja toteutettiin.

Tänään kuitenkin suuntaan kaupunkiin.. ensin olisi tarkoitus tehdä ruokaa ja syödä hyvin, jonka jälkeen sitten lähdemme kaupungille päättömästi haahuilemaan ja moikkaamaan tuttuja. Uittojakin voisi tieten jossakin välissä käydä katsomassa, mutta täytyy nyt katsoa, että miten se aika rientää taas eteenpäin. Luulenpa, että tänään ei baariin lähdetä.. Huomenna ollaan kuitenkin menossa numerobaariin (ennakkolippu taskussa) levykauppa äx:n bileisiin. Niin ja tietenkin huomenna piknikille huikeiden eväiden kanssa.. täytyykin muistaa ottaa ylioppilaslakki mukaan rientoihin. Nyt riennän laittamaan kamat kasaan ja sitten vapun viettoon.

Viettäkää ihmiset kiva vappu! (pitäkää kuitenkin järki päässä ja pysykää hengissä)

np: Scandinavian Music Group - Palatkaa Pariisiin (eilen levy odotti minua viimein kotona)

Ai niin.. Sain vihdoinkin leikattua ja värjättyä tätä mun tukkapäätä.. nykyään omistan nätin otsatukankin, jonka kanssa olen tänään jo tunnin äheltänyt, kun se ei vain suostu pysymään suorana.. kiitti mamma ja pappa luonnonkiharoista hiuksista.. joskus niiden kanssa vain menee hermot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti