tiistai 14. huhtikuuta 2009

Pääsiäinen oli ja meni..

Pääsiäinen on nyt sitten tältä vuodelta ohitse ja täytyy sanoa, että kiva pitkä viikonloppu oli jälleen kerran. Oltiin siis mökkeilemässä melkein samalla porukalla kuin viikko aikasemminkin syötteellä.. tällä kertaa porukasta yksi puuttuui ja paikkana toimi kaverin porukoiden mökki.

Lauantaina puolilta päivin lähdettiin kaupan kautta mökkeilemään. Ostettiin paljon hyvää ruokaa.. juomaa oli jäljellä edelliseltä reissulta. Sanottaisiinko, että aika luksusta oli tämäkin reissu. Palju testattiin jo iltapäivästä kunhan saatiin vesi lämpimäksi. Päivällä sää oli pilvinen ja sen takia tilasinkin illaksi tähtitaivaan :) Illalla käytiin sitten katsomassa kokkoa. Matkaa sinne kertyi, mutta nopsaan se matka taittui kävellen. Käytiin samalla moikkailemassa kaverin porukoita ja perhetuttuja, joihin on itsekin tässä vuosien saatossa aika hyvin tutustunut. Kokon jälkeen lähdettiin uudestaan saunaan ja paljuun ja kyllä.. tähtitaivas saatiin illaksi :) Nukkumaan mentiin jo puolen yön jälkeen (jotenkin tuo kävely ja lämpimässä vedessä lilluminen vei voimat ihan kokonaan).

Sunnuntaina kävin herra H:n kanssa hakemassa pohjosen tytön junalta päivällä. Sitten huristeltiin takaisin mökille ja lähdettiin auringon paisteessa kävelemään laavulle. Kyllä ulkoileminen on kivaa kunhan sen tekee oikealla asenteella :) Paistettiin makkaraa ja syötiin leipiä. Hengattiin pihalla muutenkin.. sitten tehtiin ruokaa (fetasalaatti, grillipihvit,hornetit,kalapihvit,ranskalaiset rasvakeittimestä)..mmm.. oli aika hyvää. Siirrettiin saunominen vasta yön pimeille tunneille ja paljusta tultiinkin takaisin sisälle vasta puoli kolmen aikaan. Illalla kuitenkin otettiin esille suklaaputous... ja sen käyttö se vasta hauskaa olikin. Opimme ainakin sen, että ohjeet kannattaa lukea aina ensin.. Me laitoimme 600 grammaa suklaata suoraan putouksen juurella olevalle lämpölevylle sulamaan (ohjeen mukaan suklaa tulisi sulattaa jossain muualla). Laitoimme joukkoon hieman minttuviinaa, koska halusimme saada minttusuklaata putouksesta (ohjeessa luki, ettei putoukseen saa koskaan lisätä kylmää nestettä). Yritimme korjata minttuviinan aiheuttamaa puuroutumista lisäämällä kiehuvaa vettä suklaan joukkoon (ohjeen mukaan suklaaseen ei missään nimessä saa lisätä vettä).. niinpä niin.. Tuloksena oli palaneen suklaan tuoksu ja soijarouheelta näyttävä suklaamössö :) Mutta olihan meillä hauskaa :) Ensi kerralla sitten paremmalla onnella.

Kummityttö taisi herätä päikkäreiltä.. menempäs hakemaan sen pois tuolta ja annan sille hiukan ruokaa.. kyllähän se nukkuessa nälkä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti