perjantai 3. huhtikuuta 2009

Kaunista musiikkia

Tavarat on pakattu ja odottavat eteisessä kyytiä. Heräsin kuitenkin sen verran aikaisin, että tässä jäi aikaa tehdä postaus siitä PMMP:n uudesta Veden varaan -levystä. Levy on jälleen kerran hieman erilaista PMMP:tä. Ainakin edelliseen Leskiäidin tyttäret -levyyn verrattuna, on tämän uuden levyn musiikki rauhallisempaa.. kuitenkaan ei ole mitään slovari-meininkiä :)

Tykkään kyllä tästä uudesta levystä ihan älyttömästi ja siitä kai kertoo sekin, että olen viimeisen viikon aikana kuunnellut levyn läpi vähintään 2 kertaa päivässä.. ja autossakin se on pyörinyt aina kun sillä olen jonnekin liikkunut :) Ensimmäisellä kuuntelukerralla tunnistin joitakin biisejä, joita tyttöset lauloivat Oulun keikalla.. oli sitten ihan pakko ottaa oikein tuo kansilehtinen käteen ja lukea lyriikoita :) Tässä tällainen lyhyt kertomus mitä tykkäsin levystä.. yhdellä sanallakin mielipiteeni voi ilmaista.. IHANA! Kansien ja kansilehtisen kuvat ovat myös varsin viihdyttäviä. Ihanaa, kun tytöt jaksavat tehdä levystä toiseen aina erilaisia kansia.

Levyn mukana tuli tuollainen Rokkikauppa.com:n mainos uusista PMMP-tuotteista. Harkitsen vakavasti tilaamista :) Rokkikaupan sivuilla en ainakaan vielä kuitenkaan nähnyt nuita Lintu-tuotteita.. olisi ihana pinkki kassi ja teeppari :) Tuotteiden myynnistä saaduista tuloista osa käytetään vieläpä kodittomien eläinten auttamiseen :)

Mutta jeps.. Nyt lähden vielä tarkistamaan, että kaikki tavarat on oikeasti mukana :) Virkistävää viikonloppua kaikille :) Toivottavasti huomenna jää kantaa meidän sekalaisen seurakunnan ja pääsemme ehjänä/terveenä takaisin kotiin sunnuntaina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti