perjantai 10. huhtikuuta 2009

Pitkäperjantain turinat

Tänään aamupäivällä lähti auto kohti kotikaupunkia ja vanhempiani (jotka tosin tulevat kotiin vasta sunnuntaina). Kävin sitten tuossa istumassa mummon luona sellaiset 4 tuntia. Pelattiin korttia ja höpöteltiin.. aika meni kyllä taas ihan mielettömän nopsaan. Jotkut aina ihmettelevät kuinka jaksan viettää niin paljon aikaa mummoni seurassa, mutta se on mun mielestä vaan niin kivaa. Ja jotenkin tuntuu, että siellä käyminen on mummollekin tärkeää nyt kun papan kuolemastakin on jo aikaa ja hän joutuu olemaan niin paljon yksin. Asiaan kenties vaikuttaa myös se, että vietin lapsena aina puolet kesästä mummolassa (ja sen toisen puolen toisessa mummolassa)... ja olenpas siinä talossa jopa lapsena asunut, jossa mummo asuu.. itse en tosin siitä ajasta mitään muista, koska olin kahden vanha kun sieltä pois muutettiin.

Isän siskokin siinä pyörähti tuossa iltapäivällä. Oli ihan kiva sitäkin nähdä pitkästä aikaa. Isä ei ole siskonsa kanssa juurikaan väleissä, mutta olen päättänyt, että minun välejäni häneen se ei muuta. Eiväthän ne minun riitojani ole ja vaikka en asiasta sen enempää höpötäkkään niin sanompahan vain, että ovat molemmat hieman liian kovapäisiä.

Illan ajattelin pyhittää ensalkuun jääkiekolle. Tottakai sitä pitää Oulun omien poikien peliä katsoa ja kannattaa.. Käsittääkseni matsi tulee tänään Oulusta, joten siellä voi taas Raksila raikua :)

Huomenna sitten taas mökkeilemään. Viestin mukaan saadaan paljuunkin vettä, joten saamme nauttia lämpimästä vedestä oikein kunnolla :) Ulkosauna ja palju.. mitä sitä muuta tarvitsee edes hyvän illan aikaansaamiseen.. niin no ruokaa tietenkin, mutta sitäkin todennäköisesti löytyy taas enemmän kuin tarpeeksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti