sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Seitsikon kalasaalis ja muuta höpinää..

Mökkireissu on nyt turvallisesti takana ja hauskaa oli. Mökki oli erittäin hieno. Se oli otettu käyttöön vasta joulukuussa 2008, eli ihan uudesta mökistä oli kyse. Voisin vaikka muuttaa siihen mökkiin.. sijainti pysyvän asumisen kannalta olisi kuitenkin ongelma :) Eli siis mökki sijaitsi Iso-syötteellä ihan rinnekeskuksessa.

Perjantaina päästiin matkaan ennen puoltapäivää ja treffattiin pohjosen porukka Pudasjärvellä. Käytiin kaupassa ja matka jatkui mökille, jossa oltiinkin sitten ihan hyvissä ajoin. Autojen tyhjentämisen ja "kotiutumisen" jälkeen lähdettiin ulkoilemaan.. laskettiin vähän pulkkamäkeä ja käveltiin kohti luontokeskusta.. matka tosin katkesi kun vastaan tuli terassi, jolle paistoi aurinko. Istuskeltiin siinä sitten hyvän aikaa ja nauttiin virvokkeita. Takaisin mökille, ruoan laitto, saunominen ja yleistä oleskelua myöhään yöhön.

Lauantaina jokainen heräsi hieman eri aikaan, mutta pilkille lähdettiin kuitenkin jo puolilta päivin. Suuret kiitokset ihanalle taksikuskille, joka kävi kysymässä jostakin kahvilasta parasta mahdollista pilkkipaikkaa ja vei meidät ystävällisesti perille :)
Tuollaisia kaloja (ahvenia siis) saimme saaliiksemme kokonaiset 12 kappaletta (Kuva Täältä). Itsehän en tosin saanut yhtään ainoaa vonkaletta, eivätkä ne muidenkaan kalat nyt niin isoja olleet. Rankan kalastuksen päätteeksi teimme nuotion, jossa sitten paistettiin makkaraa ja keitettiin nokipannukahvit (kiitos mukana olleelle eräoppaalle :)). Niin ja nautittiin tietenkin hieman minttukaakaota ja syötiin aina niin hyviä eväsleipiä :) Lauantaina olikin sitten aika väsynyttä porukkaa illalla kun kuitenkin päivä oltiin pihalla ja tarvottiin lumihangessa. Aika monta kertaa illan aikana poijat hoilasivat "Kärpät on rautaa..." Niinhän siinä tosiaan kävi, että Oulun jengi on taas finaalissa :) Tottakai se peli piti katsoa kun kyseessä oli kuitenkin kotikaupungin joukkue. Mökkireissusta jäi jälleen kerran erittäin hyvä mieli. Täytyy sanoa, että olen erittäin onnellinen siitä, että minulla on 6 niin äärimmäiseen ihanaa ystävää. Onneksi reissusta on jälleen paljon kuvia (edustavia ja ei-niin-edustavia). Sanoikohan yksi pojista, että pelkästään hänen kamerallaan oli otettu melkein 110 valokuvaa :)

Mutta juups.. täytyy vielä pestä koneellinen pyykkiä, käydä suihkussa ja pakata kamat iltaa varten. Bussi starttaa kohti Helsinkiä siis 23.30.. parempi olla nukahtamatta.. luulen, että voisi tulla sanomista muutamalta ihmiseltä, jos nukkuisin lähdön ohi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti