sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Hauskoja touhuja kera kummitytön.

Aika menee ihan supernopeasti silloin, kun on oikeasti jotakin tekemistä. Kummityttö on pitänyt minut varsin kiireisenä nämä muutamat päivät.

Vauhti on ollut melkoista ja eikös se niin mene, että vauhti ja vaaralliset tilanteet kuuluvat yhteen :) Muutaman päivän saldona on ollut mm. värikynä silmässä (onneksi ei mennyt kuitenkaan puhki), iso lapiollinen hiekkaa hiuksissa ja muutama mottaus nenään. Lisäksi jalat ovat järjettömän kipeät, kun lasta pitää jaloilla kiikuttaa ja rintalasta ei kestä enää kovin kauan pienten kätösten kovia otteita. No eipä tartte ainakaan erikseen harrastaa liikuntaa :)

Tänään oli sellainen ihan superkiva päivä.. Aamupäivä pihalla ja kun hiekat oli saatu putsattua ja päiväunet nukuttua, tuli aika lähteä 1-vuotis synttäreille. Synttärit olivat siis veljeni poppoon ystäväperheen tyttären synttärit.. Kakku ja muutkin tarjoilut maistuivat erittäin hyvin.. ja aika meni ihan älyttömän nopeasti.

Illan olen sitten lastenvahtina.. olen jo katsonut Sovituksen ja alan tässä miettimään, että mitäs sitä vielä katsois.. Canalin kanavat kunniaan :) Ei tartte mennä penkomaan veljen dvd-säilöjä kun töllöstäkin tulee katsottavia elokuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti