keskiviikko 28. tammikuuta 2009

onko pakko keksiä otsikko?

Niin se on taas tämäkin viikko puolessa välissä. Eilen tulin takaisin Ouluun ja jaksoin jopa käydä yliopistolla. Siellä piti taas kaikkia jututtaa ja aikaahan siihen meni :) Mutta ei se haittaa.. oli kiva nähdä kaikkia. Lupasin käydä vähän useammin tästä lähtien. Yrittivät puhua mua Facebookkiin.. kummallista kyllä, en ole vielä tähän päivään mennessä saanut itseäni sinne rekisteröityä, vaikka tarkoitus on kyllä ollut. Jotenkin tuntuu aina, että siitä on hirvestä vaivaa, vaikka eihän siihen kauan menisi.

Asiasta kukkaruukkuu. Sain eilen H&M:n paketin, joka toi minulle kolme paria uusia kenkiä sekä myssyn ja lapaset. Tulin kyllä ihan siihen tulokseen, että ei minun kannattaisi kenkiä tilata. Kolmista kengistä yhdet olivat sopivat, yhdet hieman pienet ja yhdet totaalisen pienet.

Jospa sitä jaksaisi kuvia lisäillä niistäkin kengistä tässä joskus. Nuo totaalisen pienet kengät lähtevät viikonloppuna kaverille sovitukseen. Toivottavasti sopivat hänelle. Olivat kuitenkin niin halvat etten jaksaisi kuitenkaan alkaa palauttamaan niitä.

Kävin tänään hakemassa pyöränkin kotiin. Kaksi viikkoa se ehti kaverin pihalla seistä. Samalla kävin heillä kahvilla. Niin ja pullalla. Sovittiin, että perjantaina otetiin peli-ilta kahvin merkeissä. Miksiköhän piti erikseen mainita, että ei alkoholia :) Lauantaina onkin sitten yhden kaverin tuparit.. ja lauantaina päivällä ajateltiin mennä vähän shoppaileen.. todellakin vähän.. tällä hetkellä rahavarannot ei todellakaan anna kovin paljon periksi. Jospa se tästä.

Nyt lukemaan. Luen vieläkin Emmaa (Jane Austen). Huomenna töihin vasta ysiksi..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti