sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Beck vs. Wallander

Niin se on taas viikko jonnekin kadonnut ja viikon saldo on.. hmm.. aika mitätön.. tosin kaiken muun tekemisen voittaa kummitytön kanssa vietetty aika!! :) On se vaan jotenkin niin ihana kun aina jaksaa hymyssä suin tulla aamulla herättämään ja koko ajan antaa pusuja :)

Kaksi edellistä iltaa on mennyt Monopolia pelatessa kaverin porukoiden mökillä. Eilen naurettiinkin, että kun muut on baarissa, niin me pelataan lautapeliä, juodaan coca-colaa ja syödään karkkia ja poppareita.. onkohan meistä tulossa vanhoja vai mikä on :) Nuo pelituokiot kuitenkin venyivät taas sinne pitkälle aamuyön puolelle ja kotiintuloaika taisi olla sama kuin normaalilla baarireissulla. Yhdistetään tuohon kotiintuloaikaan sitten aamuinen herätys klo 07.30 ja saadaan yhtälön tulokseksi väsynyt Jenni. Kaksi vuorokautta tuolla tavalla vielä jaksaa mutta onneksi ensi yönä saa nukkua kunnon yöunet.Tänään olen sitten katosnut muutaman Beck-elokuvan, jotka on joskus tullut boksille tallennettua kun en itse ole ollut oikeaan aikaan tv:n ääressä. Olen nähnyt kaikki Beck elokuvat moneen moneen kertaan, mutta silti niitä jaksaa aina vain katsoa. En katso elokuvia kenties juurikaan tse Martin Beckin (eli Peter Haberin) takia, vaan pikemminkin huomioni on aina saanut Gunvald Larssonina tunnettu Mikael Persbrandt. Jotenkin tuo hahmo vaan on niin äärimmäisen valloittava ja mukaansa tempaava. Tämä villitys alkoi kesällä 2007, jolloin muutenkin rakastuin moniin ruotsalaisiin asioihin :) Luulen, että Gunvaldin luonne vain on sellainen, että se kiinnostaa itseäni aivan äärimmäisen paljon.

Tänään kuitenkin vaihdan kanavan kolmoselle kello 22.35 ja keskitys Wallanderiin. Olen nuistakin muutaman nähnyt jo useaan kertaan ja niin no.. kyllähän niitäkin voi katsoa moneen kertaan, mutta ei se ole sama asia kuin Beckin katsominen :) Ajaudun aina muutaman ystäväni kanssa keskusteluun Beck vs. Wallander ja tässä taistossa olemme tietenkin eri puolilla suosikkien suhteen :) Kun minä palvon Gunvaldia, on ystäväni suosikki Stefan Lindmanina tunnettu Ola Rapace. Tämä on tietenkin taas niitä kuuluisia makuasioita ja niistähän ei voi kiistellä :) Vaikka kansa tuntuukin jakautuvan Beck-ihmisiin ja Wallander-ihmisiin, olen minä tasapuolinen ja katson molempia, vaikkakin Beck vie voiton.. mutta en siis dissaa Wallanderia ja jätä katsomassa.

Eilen innostuin huutonet:ssä vähän huutamaan vaatteita ja alkaa näyttämään siltä, että siitä tuli kallis tikki.. vois vähän tietenkin miettiä, että mitä kaikkea sitä oikein huutaa.. koska vaatteita mulla on niin paljon, että ne ei enää mahdu edes vaatekaappiin kaikki. Josko sitä myisi vanhoja pois alta.. kun alennusmyynnitkin on vielä koluamatta. Vähän alkaa näyttämään tuo rahatilanne mielenkiintoiselta.. kuitenkin tässä kuussa Ilosaari ja Qstock ja häihinkin pitäisi mekko ostaa. Jospa tästä selviää.. itse asiassa tiedän, että selviän, mutta stressaan aina aivan liikaa tuollaisia asioita. Nyt kuitenkin iltapalan tekoon ja sitten istutan itseni Wallanderin ääreen :)

Kuvat: Beck, Wallander

1 kommentti:

  1. Hei Jenni

    Jännä, että elämäsi tuntuu tylsältä, vaikka teet vaikka minkälaisia juttuja. Jos haluat löytää lisää hyvää kotimaista musiikkia, niin kokeilepa Elviira nimistä laulajatarta. Sanoitukset ovat ainakin mahtavia ja musiikkikin kaunista ja rauhoittavaa.
    En pidä Ruotsia erikoisen viehättävänä, mutta rakastan Norjaa. Olinkin siellä viime viikon.
    Olet ehkä nähnytkin minut, koska soitin siellä vappuaamun samppanjamatineassa.

    VastaaPoista