keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

Sekaisin Tehosekoittimesta!

En siis ole tälle kesälle nähnyt Tehosekoitinta, vaikka otsikko saattaakin antaa sellaisen kuvan.. Tänään olen vain koko päivän kuunnellut Tehiksen vanhoja levyjä ja muistellut 6 vuoden takaista kesää.. Kesä oli siis vuonna 2003 ja minä näin Tehiksen elämäni ensimmäisen ja todennäköisesti myös viimeisen kerran Seinäjoella Provinssirockissa.

Olen aina tykännyt Tehiksestä ja sen takia en voikkaan ymmärtää serkkuani, joka aikoinaan kysyi minulta "Mikä ihmeen tehosekotin?", kun ylistin hänelle jotakin biisiä.. ei voi käsittää!! Ei tuo serkkuseni ole kuitenkaan minua kuin 4 vuotta nuorempi.. ja niin no.. tuolloin kun hän tuon kysymyksen esitti oli hän kai iältään 13 tai 14.. mutta silti! Tänä kesänä en kuitenkaan taida päästä Tehistä näkemään vaikka Oulussakin olisi keikka tiedossa.. harmillista sinänsä, mutta onneksi tuo Provinssirock 2003 säilyy muistoissa ja taitaapas keikalta olla muutama kuvakin ihan paperiversiona :)

Tässä sitten fiilistelen ja odottelen ensi viikkoa ja erityisesti perjantaita, jolloin auto starttaa kohti Joensuuta :) Onhan siihen vielä aikaa, mutta onneksi on paljon tekemistä vähän siellä ja täällä. Huomenna olisi tarkoitus lähteä Ouluun iltapäivästä. Nappaan kavereiden kaksi kissaa mukaani ja lisäksi ronttaan yhden kaverin pyörän kaupunkiin. Onneksi on auto käytössä :) Kissaneidit Tuho ja Täystuho ovatkin sitten luonani yövieraana (onneksi kaapista löytyy vakiovarusteena kissanhiekaa niin ei tarvitse huomenna lähteä ostamaan). Saas nähdä kuinka tuhoisalla päällä neidit ovat. Perjantaina jatkuu mekon metsästys ystävän häihin.. kävin tänään jo vähän alennusmyynneissä pyörimässä, mutta kenties Oulusta olisi parempi sauma löytää mekko.. alkaa nekin hipat jo ahdistamaan, vaikka onnekseni kuulin, että häiden jatkot ovat Otto K:ssa :) Kiva paikka.. joskin kyytiasiat täytyy nyt miettiä uudestaan, koska tuskinpa vain menen autolla.. tai ainakin se auto täytyy hakea seuraavana päivänä pois.. no en jaksa sitä nyt sen enempää miettiä.. katsotaan mitä se elämä tuo tullessaan :)

Pitäisi kai alkaa pakkaamaan, koska huominenkin päivä on täynnä ohjelmaa. Lähdetään käymään muutamissa kaupoissa ja sitten täytyy laittaa ruokaa ja kummitytönkin kanssa täytyisi viettää aikaa kun se raukka joutuu jäämään mummun ja papan kanssa kolmistaan tänne koko viikonlopuksi.

(edelliseen postaukseen viitaten voin sanoa, että jotkut ystäväni saattavat piirtää ristin seinään tänään.. ai minkäkö takia?? No sen takia, että minä en katsonut Beckiä kuin puoli tuntia ja sen jälkeen suljin tv:n.. en vain tykkää nuista iänikuisista Beckeistä.. ihan vaan, koska niissä on väärä Gunvald.. ja kaikki muutkin!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti