keskiviikko 15. heinäkuuta 2009

Mansikoita ja pakkaamista...

Tänä aamuna sanoin heipat kummitytölle ja suuntasin kotiin Ouluun. Hiukseni saivat tuta eilen kampaajan sakset ja tänään sitten pyöräilin kauppaan ja ostin raita-aineen pelkästään. Ilta menikin kahvitellessa kaverin kanssa ja nyt sitten epätoivon vimmalla yritän pakata Ilosaarta varten!! Huomenna aamupäivästä suuntaan teltan, makuupussin ja kapsakkien kanssa kavereiden luo.. leivotaan vähän matkaevästä, käydään ostamassa ruokaa jne jne.. olen sitten siellä yötä niin ei perjantaina tarvitse aamulla lähteä ajamaan ympäri ämpäri kaupunkia...

Kiire kiire kiire.. nukuin viime yönä ruhtinaalliset hieman yli 4 tuntia, joten nyt alkaa väsy jo painamaan. Suunnilleen on tavarat jo kasassa ja ajattelinkin suunnata kohta nukkumaan. Tajusin tuossa just, että pyyhettä ei rinkasta löydy, mutta eiköhän sillekin joku patentti löydy :) Toivottavasti ainakin.. sadevaatteetkin on jossakin pussissa tuolla.. pitänee muistaa ottaa mukaan kun ei tuosta säästä taas oikein tiedä.

Palaan asiaan joskus.. kenties maanantaina tai tiistaina.. tai ensi viikon perjantaina tai sitten vasta Qstockin jälkeen.. kiirettä pitää, mutta kerrankos sitä ollaan nuoria (ja vapaita menemään niin kuin itse tykkää) :) Hei hei!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti