perjantai 10. heinäkuuta 2009

Mekkohullun vaatekaappikriisi

Niin.. Lähdin tänään etsimään mekkoa ystäväni häihin ja tulin kotiin kolmen mekon kanssa, joista vain yksi on tarkoitettu noihin häihin. Minkäs sitä ihminen luonteelleen mahtaa :) Onneksi olivat somassa alennuksessa kaikki.. tai siis kaksi oli alennuksessa ja kolmas löyty kirpparilta, jonne poikkesin aikaa tappamaan hetkeksi.


Tämmöinen mekko siis tarttui mukaani kirpparilta. Mekko on polvimittainen ja tykkään ihan älyttömästi. Vyötäröllä on taakse (tai eteen, ihan miten vaan) solmittavat nauhat ja nuo hihat on aivan ihanan isot! Mekko on aika ohutta kangasta ja siksipäs tykkäänkin siitä, että mekossa on itsessään kiinni ruskea alusmekko alla. Varsin käytönnöllinen eikä tarvitse itse miettiä, että mitäkäs sitä mekon alle keksisi ettei vallan kaikki näkyisi läpi :)


Toisen mekon löysin varsin sievoisesta alennusmyynnistä. Merkiltään B. young ja aika vekkuli mekko mielestäni. Lyhythän se tuppaa olemaan, mutta mitäs pienistä.. tykkäsin tuosta lantiolle solmittavasta nauhasta (tai jälleen kerran voi kai tuumata, että sama kai se on mihin kohtaan tuon nauhan solmii.. tulee sitten lyhyempi tai pidempi mekko ihan oman maun mukaan) :) Kivasti laskeutuvaa materiaalia ja luulenpa että sain juuri yhden uuden suosikkimekon.


Kolmas ja kenties se tärkein mekko. Etsin ehkä hieman lyhyempää mekkoa, mutta kun laitoin tuon mekon päälleni, en halunnut enää ottaa sitä pois :) Laskeutui niin älyttömän nätisti eikä ahdistanut mistään. Kivan värikäskin se on ja kaikkea. Mekko on melkein täyspitkä, mutta helma epäsymmetrinen niin, että se on edestä ja takaa pidempi kuin sivuilta. Merkiltään mekko on Ichi.. ja kappas vain.. saman merkkisen mekon ostin keväällä kaverin veljen ylppäreihin :) Ja kyllä... Aleksi 13 on luottokauppa kun täytyy löytää mekko juhliin! Täytyisi vielä päättää että minkälainen villatakki/jakku/joku tuohon lisäksi.. niin ja kengät ja laukku ja korut, mutta sehän on helppoa kun itse mekko on ostettuna ja häihinkin on vielä 3 viikkoa aikaa!

Mutta niin.. vaatekaappikriisini alkoi siitä, että uusille mekoille ei ollut vapaita hengareita kaapissa. Lopulta tyhjensin kaapin ja säikähdin itsekin sitä mekkojen määrää minkä kaappi piti sisällään. Yhdestäkään mekosta en luopunut, mutta hameita pakkailin varmaan 7 pahvilaatikkoon, jonka sisältö lähtee myyntiin kirpputorille heti kun saan kämpän inventaarion valmiiksi.

Lisäksi samaiseen pahvilaatikkoon lähti liki 30 t-paitaa/toppia.. siis oikeesti.. kuka tarvitsee liki 80 t-paitaa/toppia, joista osa on ollut vaatehuoneessa niin kauan etten ensin edes muistanut niiden olemassaoloa. Kaappeihin ei siltikään tullut juuri lisää tilaa.. ikävä kyllä..

Niin ja ostostelinhan minä eilenkin.. keran isän saaman lahjakortin. Isä sai ennen joulua lahjakortin urheiluliikkeeseen ja tuumasi, että hänellä on niin paljon urheilukenkiä ja ulkoiluvaatteita, että minä saan lähteä mukaan tuhlaamaan tuota lahjakorttia.. ja niin.. olen uuden upea vihreän tuulipuvun (Sail&Ski), ihanan kevyen oloasun (TORSTaI) ja toivottavasti hyvien uimalasien uusi onnellinen omistaja.. kiitos isä! Pelastit minut tukehtumasta kalvopukuun kesällä.

Nyt perjantai-illan viettoon.. Ai niin. Unohdin mainita. Yli 1,5 vuotta se vei, mutta lopulta se tapahtui.. aina sanoin, että kyllä minä tässä kunhan on aikaa.. Mutta nyt.. minä olen naamakirjassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti