maanantai 13. heinäkuuta 2009

Lepäilyä ennen festareita :)

Heräsin tänään ihan luvattoman aikasin kun ottaa huomioon, että en mennyt eilen edes kovin aikaisin nukkumaan. Päivällä kuitenkin otin kummitytsyn kanssa yhtäaikaa päikkärit ja taisinpas torkahtaa melkein kahdeksi tunniksi :)

Nyt on kuitenkin hyvä nukkua, koska ensi viikonloppuna ei varmastikkaan nukuta.. ainakaan kovin hyvin/paljon. Eihän unta voi nukkua varastoon, mutta jotenkin itsellä on parempi olo, jos on nukkunut kunnolla festejä edeltävän viikon. Kävin tänään myös ostamassa kosteuspyyhkeitä Joensuun reissua varten.. toivottavasti eivät haise yhtä pahalle kuin viime vuonna ostetut. Kerran niitä neiti K:n kanssa käytettiin ja siihen se sitten jäi :)

Toivottavasti huuto.net:n tavaoista ainakin osa ehtisi tulla tällä viikolla ennenkuin lähdetään.. koska olisi kiva saada ainakin yksi huutamistani mekoista mukaan.. niin ja kissakoru kanssa :) Tykästyin ihan mielettömästi sellaiseen ihanaan kissakoruun. Onneksi mekoilla pärjää ensi viikonloppuna todennäköisesti aika pitkälle.. Eihän mitkään sääennustukset ole vielä pitäviä, mutta ainakin pe-la väliselle yölle lupailtiin yli 10 astetta lämmintä, joten jäätyminen jääkalikaksi ei ole niin lähellä edes :) Sadevaatteet mukaan ja muutama lämmin huppari niin eiköhän sitä pärjää! Pitää sitten pakkausvaiheessa vaikka postailla.. tai jossakin välissä kuitenkin.

Toivon kuitenkin totisesti, että hirvittävältä vedenpaisumukselta vältytään.. pieni sade ei haittaa, mutta kaatamalla tuleva vesi ei ole kiva juttu. Kaikki vaatteet kastuvat ja teltta on jo muutenkin kostea. Toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Jatkan taas joskus.. nyt huuto.net:iin seikkailemaan.. ja kyllä, minä olen koukuttanut itseni siihen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti