torstai 30. heinäkuuta 2009

Uintia luonnossa ja tv:ssä..

Tämä päivä on taas vain hävinnyt jonnekin.. Eilisestä tuli taas vaihteeksi peli-ilta ja se venyikin jälleen kerran aika pitkäksi. Pelattiin ensin Coronaa (säännöistä ei ollut ensin mitään tietoa), jonka jälkeen vaihdettiin sitteen tuttuun ja turvalliseen Monopolyyn. Oikein mukavasti sai suurimman osan yöstä kulutettua taas tuollaiseen "todella tärkeään".. mutta mikäs siinä.. kesäilta ja kaikkea :)

Tänään teetti sitten hieman työtä saada itsensä ylös sängystä ennen klo yhdeksää aamulla. Saman tien kun sain itseni sängystä ylös, lähdimme isän kanssa maalikauppaan ja poikettiin sitten samalla torilla, josta ostettiin 5 kg mansikoita.. olen ne sitten jo tänään perkannu ja pakastanutkin.

Loppupäivä menikin sitten ruokaa laittaen, mummolassa käyden, uiden ja mikä parasta... Uinnin MM-kisoja katsellen :) Tuli heti sellanen olo, että vois huomenna mennä uimaan.. siis uimahalliin.. kun olen menossa aamusta takaisin Ouluun. Tänään kävin polskuttelemassa mummolan rannassa.. siis joessa. Tulin siihen tulokseen, että Kiimingin järvi/lampi (mikä onkaan) on paljon parempi.. joessa on ihan hirvittävästi kivia pohjalla, jotka aiheuttavat vaaratilanteita.. lisäksi potkaisin kaksi kertaa varpaani johonkin isoon kiveen, joka osui tielleni.. tuo joki ei siis ole kovinkaan syvä (ainakaan siitä kohdalta missä kävin uimassa). Olen kuitenkin tottunut uimaan niiden kallioiden ympärillä.. olen tainnut uida siellä joka kesä viimeisten 19 vuoden aikana :) ei kun hitsi.. yksi kesä jäi välistä kun en asunut Suomessa.. mutta kuitenkin :) Uiminen on hauskaa! Pitää tosiaan lähtä taas uimaan Raksilaan.. pitäisi vain löytää sellainen sopiva väli ettei siellä ole mitään huippuja treenaamassa yhtäaikaa.. Eihän niitä varmaan kiinnosta pätkääkään miten kukakin ui, mutta jotenkin se on aina hirvittävän vaivaavaa..:) Nyt tsekkaamaan tv:n tarjonta.. sitten vois vähän lukasta ja sitten täytyykin mennä nukkumaan. Palaillaan taas joskus..

Ai niin.. tänään mieltäni alkoi askarruttamaan yksi asia.. Miksi Michael Phelps istuu Roomassa katsomon puolella?? Miksei hän hyppää altaaseen?? Kertokaa jos tiedätte. Olen kai jotenkin onnistunut olemaan totaalisessa pimennossa kaikilta uutisilta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti