tiistai 28. heinäkuuta 2009

mökkeilyä, kavereita ja rockailua..

Onpas se ollut taas mukava viikko. Tuntuu uskomattomalta, että Ilosaaresta on vasta vähän yli viikko aikaa.. taivastelin tuota asiaa eilen pojillekin kun Kiimingistä ajeltiin kotia kohti.

Viime viikolla oltiin siis kaksi päivää mökkeilemässä vanhalla kunnon kaveriporukalla. Vähän pienempi versio juhannus-poppoosta. Syötiin hyvin, saunottiin, uitiin ja vaan hengattiin. Ruoat koostuivat täytetyistä paprikoista (katkaraputäyte), uusista perunoista, kalapihveistä, sushista.. kaikkea aivan ihanaa :) Kiitos jälleen kerran aivan makialle porukalle :)

Torstaina kotiuduin Ouluun ja perjantaina alkoikin sitten Oulun oma rock-festivaali eli Qstock.. perjantaina saimme nauttia auringosta ja lauantaina satoi hieman vettä. Kaiken kaikkiaan lauantai meni paljon rauhallisemmin kuin perjantai. Bändejäkin tuli nähtyä, mutta aika iso osa oli sellaisia, joita kävin kuuntelemassa jo edellisenä vloppuna Ilosaaressa :) Listaan nyt sitten kuitenkin.. elikkäs perjantain ja lauantain aikana kävin kuuntelemassa seuraavia:
- Kuuradio
-Maija Vilkkumaa
-PMMP
-Anna Puu
-Tuomas Henrikin Jeesuksen Kristuksen Bändi
-Kauko Röyhkä & Rättö & Lehtisalo
-Joensuu 1685
-Regina
-Elephant 9
-Heaven & Hell

Olihan nuita taas.. ja paljon hyviä ystäviäkin oli taas liikenteessä viikonloppuna :) Kiitos kaikille joko seurasta keikoilla tai sitten puistoseurasta :)

Sunnuntaina luvassa olikin sitten pyykinpesua ja tv:n katselua. Eilen sain aamupäivällä kutsun kahville kavereiden luokse.. Emannointi lähti käsistä kahvia juodessa.. leivottiin sitten paljon isoja sämpylöitä ja mokkaruutuja.. Lisäksi tehtiin vielä ruokaa :) syönnin jälkeen lähdettiin uittamaan koiraa Toppilaan ja muutaman uimarannan tsekkauksen jälkeen lähdettiin Kiiminkiin rannalle.. pojat ja koiruus kävivät jopa uimassa.. Minä vain kahlasin kun ei tullut uikkarit aamupäivällä mukaan :) Jos sitä taas jonakin kauniina päivänä menis käymään uimassa siellä. Oli älyttömän hyvä paikka ja puhdasta ja lämmintä vettä :)

Tänään olenkin sitten katsonut työpaikkanäkymät.. laittanut muutaman hakemuksen ja miettinyt josko pojat olisivat kotona.. jos vaikka uimaan tai jonnekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti