keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Välillä täytyy kannattaa valtion rautateitäkin..

..matkustin siis tänään junalla ensimmäisen kerran moneen kuukauteen. Itse asiassa en edes muista milloin olisin viimeksi junalla reissanut.. varmaankin joskus huhtikuussa taikka toukokuussa. No, tällä kertaa juna oli onneksi aikataulussa eikä matkustusmuodon valinta alkanut ketuttamaan ihan suunnattomasti :)

Eilinen ilta meni aivan äärimmäisen mukavissa merkeissä.. Ensin valittelin päivän tylsyyttäni ja sitten yhtäkkiä olikin tekemistä ihan hurjan paljon. Tai no en tiedä voiko sanoa hurjan paljon, mutta kuitenkin :)Ehdin juuri laittaa eräälle ystävälle tylsyyttä huokuvan viestin, kun entinen opiskelukaverini yhtäkkiä soitti ja kysyi voisiko hän tulla käymään kahvilla. Tokihan se minulle ja sopi ja pikaisen siivoamisen jälkeen hän saapuikin paikalle ja aikaa vierähti taas hyvä tovi, kun kuulumisia vaihdettiin :) Ihan liian harvoin kyllä harrastetaan tuota kahvittelua.. ainakin kun miettii, että asutaan samassa kaupungissa.. Minä lupasin vuorostani mennä ensi viikolla käymään heillä kylässä.
Kun tyttö oli käymässä, soitti myös tuo ystäväni, jolle aiemmin ehdin tylsyyttäni valittaa ja ehdotti, että lähdettäisiin taas uimaan samaan paikkaan kuin edellisenäkin päivänä.. Minä sanoin, että soitan kun tyttö lähtee polkemaan kotiaan kohti.. niinpä lähdimme vielä käymään iltauinnilla, jonka jälkeen matkani vei kaakkuriin syömään iltapalaa (kaakaota ja edellisenä päivänä leipomiamme sämpylöitä).. iltapalan jälkeen ehdimmekin sopivasti katsomaan sitä ainoaa tv-sarjaa, jota me kaikki yhdessä fanitamme eli Skins:iä!! (meidän tv-sarja -maku on kyllä muuten ihan erilainen)
Skins:ien jälkeen aloimme pelaamaan tietokoneella (ja tätäkään ei kyllä kovin usein tapahdu.. siis minä ja herra H pelaamme tietokoneella!!). Me molemmat tykkäämme pelata Sims:iä ja minä en ollutkaan ennen pelannut tuollaista peliä, jossa rakennetaan huvipuistoja.. vähän samalla periaatteella kuin Sims, mutta ei kuitenkaan sinne päinkään :) Kyllähän siinä sitten aikaa vierähti ja taisipas se kello olla lähempänä puolta kolmea aamun puolta, kun minä sänkyyn kömmin ja saman tien nukahdin. Vähän teki tiukkaa aamulla herätä, mutta juotuani pannullisen kahvia, alkoi päivä jo valkenemaan minullekin :) Päivä menikin sitten pakkailessa ja vanhoja Skins:ejä koneelta tuijottaessa :) Nyt taidan siirtyä syömään iltapalaa ja katsomaan mitä tv:llä on minulle tänään tarjottavana..

Kuvat: kahvi, järvi, Rollercoaster

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti