sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Päänsäryn tahdittama sunnuntai

Niinpä niin. Eilen oli kivaa ja tänään on särkenyt päätä. Kaverit pitivät siis tuparit ja paikalla oli aika kivasti porukkaa. Kiitos illan emännälle ja isännälle tarjoiluista ja yöpaikasta :) Naapureitakin oli tällä kertaa infottu etukäteen ja kukaan ei tullut valittamaan. Hyvässä seurassa aika riensi ja baariin lähtö venähti puoli kahteen. Kävimme sitten vain yksillä Otto K:ssa. Osa porukasta jatkoi sitten vielä Jumpruun, mutta myö lähdimme hakemaan ruokaa ja suuntasimme takaisin tuiraan. Ja eihän yhdestäkään illasta selvitä ilman pientä kinastelua.. eli ei eilenkään, mutta toivottavasti pojat ovat puhuneet asiat selviksi jo tähän mennessä.

Mutta niin. Hauskaa oli ja ei tämä päänsärkykään sitä miksikään muuta. Olen jo oppinut elämään säryn kanssa ja eiköhän se tuossa ala helpottaan kun saa pään tyynyyn ja unta vähän lisää. Kyllä kait sitä kuitenkin nukkui viime yönäkin jonkun 6 tuntia, mutta siltikin on tänään olotila ollut vähän kummallinen.. ja 100 km:n autoilu tuntui varsin mielenkiintoiselta lajilta alkuillasta kun lähdin Oulusta ajelemaan etelää kohti. Ihana kummityttö oli ovella vastassa ja juoksi suoraan halaamaan kun tulin ovesta sisälle :) Miksei aina voi olla sellainen vastaanotto :) Josko sitä jaksaisi tänään katsoa Wallanderin.. varalta kuitenkin myös tallennan sen.. ihan vaan sen takia, että jos satun vahingossa nukahtamaan tv:n ääreen.. se tuntuu jotenkin aika todennäköiseltä.

Ilosaarirock lähestyy päivä päivältä ja odotan aina vain enemmän ja enemmän. Otin muutamia levyjä mukaani Oulusta, jotta voin virittäytyä tunnelmaan kuuntelemalla sellaisia bändejä, joita ainakin olen ajatellut käyväni Joensuussa kuuntelemassa. Mukaan lähti levyjä kuten: SMG, Rubik, Anna Puu, Risto, PMMP, Eleanoora Rosenholm, Maria Mena ja Regina. Meillä on tosiaan liput myös perjantain Sulo-klubille ja sielläkin on monia hyviä esiintyjiä tiedossa. Aina ennen perjantai on mennyt vain leirissä istuessa ja paskaa jauhaessa siihen asti, että nukkumatti on kutsunut.. nyt voi keskittyä jo perjantaina musiikkiin :) Matkan teko on leppoisaa kun porukka on mukavaa.. ja meidän poppoohan on mukavaa poppoota :) Odotan siis innolla!

Olen jälleen kerran koukuttanut itseni Gilmoren tyttöihin ihan kunnolla. Samaan aikaan kaveri on koukuttanut itsensä Gossip Girliin.. Me olemme GG faneja viimeiseen saakka.. Gilmore Girls, Gossip Girl.. mikähän seuraavana..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti