perjantai 4. kesäkuuta 2010

Britti-tv:n kärkikaartia..

Vaikka lomani onkin kestänyt vasta vajaan viikon, olen onnistunut koukuttamaan itseni useampaan eri tv-sarjaan ja suurin osa niistä on brittiläisiä. Mikä siinä on, että melkein kaikki parhaat sarjat ovat briteistä!?! Monet niistä ovat sellaisia, joita olen katsonut ensimmäisen kerran jo hyvin kauan sitten.. osa on näkynyt erittäin pitkään, mutta ovat minulle uusia tuttavuuksia.

Tänäänkin olen tv:stä katsonut seuraavat sarjat: East Enders, McLeods Daughters ja Coronation Street. Näistä kaksi on brittiläisiä ja yksi australialainen. East Enders on ilmeisesti Suomessakin näkynyt jo jonkun aikaa, mutta itse katsoin ensimmäisen kerran vasta tällä viikolla. Silti olen ihan hyvin päässyt juoneen mukaan ja nyt jo harmittaa, että ensi viikolla pitää mennä töihin :) McLeodin tyttäret ovat minulle tuttuja vuosien tapaan ja Coronation Streetkin on tullut jo aiemmin tutuksi.

Eniten kaipaan kutienkin Hollyoaksia. Sitä katsoin teininä ja sitä voisin katsoa vieläkin. Eihän siitä muistaakseni ihan älyttömän kauan ole aikaa kun se tulikin taas tv:stä.. voisin vaikka aloittaa sarjan katsomisen ihan alusta.. James Sutton, Stuart Manning, Andrew Moss, Matt Littler, Gerard McCarthy, Chris Fountain... listaa voisi kai jatkaa loputtomiin :)

Pakko vielä lisätä britti-tv:n kärkijoukkoon Skins.. tänään on ehkä pakko kaivaa jostakin muuttolaatikon pohjalta yksi Skins-boksi ja alkaa tuijottamaan sitä :) Voin siis sanoa heipat yöunille.. tietää raskasta muuttoa huomenna. 600 km edessä järjettömän isolla pakettiautolla.

Ai niin.. kävin tänään sanomassa heipat mummolassa ja ulos tullessa tulin portaat alas todellisella tyylillä. Nilkka siis taittui ja tällä hetkellä linkkaan eteenpäin jääpussi nilkan ympärillä. Miten aina voikin sattua tällaiset kaikista pahimpaan aikaan! No, toivottavasti se huomenna kestää kävelyn vähän paremmin kuin tänään. Mutta taidanpas pakata loput tavarat kasaan ja sitten täytyisi kai alkaa pakkaamaan kaikki kamat autoon :)

Hyvää alkavaa viikonloppua kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti