tiistai 8. kesäkuuta 2010

Sinä olet ääni


Tästä levystä taisi olla jotain puhetta jo viime viikolla. Levyn sain siis läksiäislahjaksi yliopistolta lahjakortin lisäksi. Tykkään tästä levystä ihan älyttömän paljon niinkuin Club for Fiven levyistä yleensäkin. Levy sopii mitä parhaiten pimeisiin syysiltoihin ja kynttilänvaloon. Ensin luulin levyn olevan täynnä rauhallisia tunnelmabiisejä, mutta alkoihan sitä menoakin löytyä levyn edetessä! Rentoja kesäbiisejä aurinkoisiin ulkoilupäiviin :) Suosikkejani ovat tällä levyllä Running up that hill, Life on Mars?,Walking on the Moon ja Alone. Levy on kokonaisuudessaan hyvä ja siksi suosikkibiisien valinta olikin vaikeaa. Ainoa kappale, joka ei sytytä niinkään on Sweet Dreams (Are made of this) ja sekin johtuu varmaankin vain siitä, että olen biisin monia eri versioita kuunnellut elämäni aikana ihan liikaa :)


Eilen postiluukusta tosiaan kolahti Jenni Vartiaisen Seili-levy. Levy, jonka ilmestymistä odotin suhteellisen paljon. Vartiaisen ensimmäinen levy on niin paljon kuunneltu, että pelkäsin aluksi pientä pettymystä. Suotta kuitenkaan pelkäsin.. Levy oli aivan yhtä hyvä kuin siltä lohkaistut sinkut antoivat odottaa! Olen jo ehtinyt kuunnella levyn läpi varmaankin viisi kertaa. En ole vielä kuitenkaan löytänyt mitään ehdottomia suosikkeja ja keskittymiseni on ollut jossakin ihan muualla joten lyriikkapuolikin on jäänyt vähemmälle huomiolle. Korvaani kuitenkin pisti (siis ihan oikeasti se oikein pomppasi korvaani) sanat..

"..huomatkaa kuinka nurheet ne kaikki menee piiloon,
tätä tunnetta uutta ei pääse Jenni pakoon..."

Harvoin sitä kuulee laulettavan omasta etunimestään. Oikeastaan erittäin harvoin biiseissä mainitaan etunimiä.. Kaupunginorkesterin "Anssi ei osaa tanssia"-biisissä (meneeköhän se biisin nimi noin?) lauletaan Jennistä, mutta eipä juuri nyt tule muita biisejä mieleen. 

Asiasta kukkapurkkiin.. tänään pääsin töissä jo vähän maistamaan oikeita töitä ja sitä, mitä tulen aika paljon tekemään tulevien kuukausien aikana. Vaikutti oikein mielenkiintoiselta ja ainakin rinnakkaiset tulokset oli ihan jees, vaikka itse sanonkin. Toki tämä päivä oli vielä myös paljon paikasta toiseen juoksemista.. kävin valokuvattavana ja toimitin papereita eri paikkoihin. En tänään edes eksynyt kertaakaan.. en työmatkoilla enkä talon sisällä!!! Jee! Nyt voinkin sitten samalla innolla lähtä katselemaan tätä ympäröivää maailmaa.. siis lähdepäs illan ratoksi tutustumaan vähän kotikulmiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti