maanantai 7. kesäkuuta 2010

Muuttolaatikoiden keskeltä hei!

Voi tätä kaaosta. Lauantaina kannettiin (siis kirjaimellisesti kannettiin portaita ylös) kaikki kamat neljänteen kerrokseen. Lauantain muutto loppuikin sitten siihen, koska pikaisen suihkun, mekon ja sukkisten etsimisen, hiusten kuivauksen ja kauppareissun jälkeen matka vei kaupunkiin. Terassilla ja myöhemmin sisätiloissa odotettiin, että kaveri pääsi töistä. Muutama lasillinen punaviiniä ja sitten puistoon muutaman skumppapullon kanssa. Ilta sujui rattoisasti, joskin vähän viluisasti. Onneksi pojat toivat myöhemmin tullessaan vilttejä.. ilman niitä olisin varmaan paleltunut :) Lopulta tiemme vei Tigerin tanssilattialle.. minulla tosin loppui virta jo ennen kahta.. olin kuitenkin herännyt jo puoli viideltä aamulla ja edellisen yön unetkin olivat jääneet muutamaan tuntiin.

Sunnuntaina sitten laitoinkin tavaroita paikoilleen ja siivosin kämppää. Aika hyvällä mallilla tää silti jo on. Pitäs vielä jostakin saada häkkivaraston lukon koodi, jotta sais vietyä sinne tyhjät laatikot. Kirjahyllyt, tv-taso ja jonkinlainen lipasto pitäisi vielä ostaa. Mutta muuten tää alkaa näyttämään jo erittäin hyvälle.

Ensimmäinen työpäiväkin meni vauhdilla ohi. Ihan hyvin löysin perillekin. Huomenna todennäköisesti tajuan mennä ihan perille asti bussilla. Tänään siis jäin väärällä pysäkillä pois ja lähdin kävelemään väärään suuntaan. Mun suuntavaisto on muutenkin ollut täällä ihan hukassa. No.. virheistä oppii.. enkä edes myöhästynyt, vaikka vähän sähläsinkin :) Työporukka tuntuu tosi kivalta.. uskonpa, että tulen viihtymään siellä ihan hyvin.

TV on vielä laatikossa, koska en jaksa sitä yksin nostaa pois sieltä.. tänään oli kuitenkin postiluukusta tipahtanut Jenni Vartiaisen uusi Seili-levy. Muutaman kerran olen ehtinyt tänään jo taustamusiikkina kuunnella läpi ja voin sanoa vain, että tykkään ja paljon tykkäänkin! Levystä ehkä lisää vähän myöhemmin.. jos sitten vaikka yhdistäisin muutamankin uuden levyn juttuja postaukseen :)

Kamerakin on vielä jossakin muuttolaatikossa x... kuvia luvassa jahka se löytyy. Nyt taidan ottaa syyniin muutaman pahvilaatikon ja katsoa Skinsin kolmannen tuotantokauden jaksoja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti