keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Musiikkia ja maisemaa.

Tämä päinä on kyllä mennyt harvinaisen nopeasti.. vaikka niin kai ne päivät menevät aina lomalla :) Aamupäivä meni kaiken maailman paperitöissä.. tilasin uuden verokortin (tilaaminen olikin yllättävän hankalaa ja matemaattista), tein osoitteenmuutoksia ja ruokaa mammalle. Iltapäivä menikin mummoloissa pyöriessä. Toisessa mummolassa oli mukana kamerakin. Kuvia tuolta samaisesta paikasta löytyy ainakin tästä ja tästä postauksesta. Aikaisemmat kuvat ovatkin syksyltä ja talvelta, joten tässä tuleekin sitten pläjäys hieman kesäisempiä kuvia. Kuvien alla sitten paluuta vähän normaaliin.. eli jutustelua mm. Euroviisuista ja yhdestä levystä.Alimman kuvan tarina onkin varsin hauska ja jo vuosien takaa. Pienenä tyttönä vietimme kesät serkkujen kanssa mummolassa ja yksi serkuista kaivoi eräänä kesäpäivänä sahan esille ja alkoi sahaamaan iso mäntyä.. ei onneksi kovin suurta vahinkoa saanut aikaan ennenkuin hänen aikeensa huomattiin :) Tuo sahan jälki oli kylläkin silloin paljon syvempi ja leveämpi... vuosien aikana se on siis parantunut.. ikuiset traumat tuolle puulle kuitenkin taisi jäädä :)

Eilinen ilta menikin sitten tuijotellessa Euroviisuja boksilta. Kiitos tallennuksesta kuuluu mammalle :) Kannatin siis Saksaa jo heti kun kappaleen ensimmäisen kerran kuulin. Vaikka ensin en voinut sietää sitä laulajatyttösen venkoilua lavalla. Vähitellen siihen kuitenkin tottui ja onneksi ensi vuoden Euroviisut ovatkin siis Saksassa! Muita lemppareita olivat ei niin hyvin pärjänneet Serbia ja Espanja sekä hyvin/ihan ok pärjänneet Belgia ja Tanska. Semifinaaleista olisin finaaliin ottanut lisäksi Slovakian ja Viron (ja ehkä sen Suomenkin :)). No, mutta voittaja on tälle vuodelle selvinnyt ja ensi vuonna viisut lauletaan Saksassa. En nyt sen enempää ala spekuloimaan pistelaskusysteemiä tai viisujen tasoa.

Kun Suomen Euroviisu-edustajaa valittiin, en minä ollut ollenkaan Kuunkuiskaajien kannalla, vaan annoin ääneni pienelle ja sievälle Heli Kajolle. Youtube on viimeisen tunnin ajan tiuhaan tahtiin soittanut Kajon biisejä.. levyä odotellessa :)

Levyistä tulikin mieleen. Sain tosiaan työporukalta läksiäislahjaksi Club for Fiven uusimman levyn, joka kantaa siis nimeä You're the Voice. Eilen pikaisesti selasin levyn kertaalleen läpi ja ainakin sen perusteella uskon, että levy on odotuksen arvoinen. Tästä levystä oli puhetta joskus töissä ja kenties ne pienen juttutuokiot muistettiin sitten ostohetkellä :) Olen kyllä erittäin tyytyväinen kun tuon levyn nyt levyhyllyyni sain.. olisin sen joka tapauksessa jossakin välissä kaupasta noutanut :).. mutta nyt kuuntelen hetken aikaa Milan Stankovicia ja lähden sitten viemään läppärin pieneen huoltoon (kyllä, taas se meinaa vähän kenkkuilla). Tällä kertaa siihen lisätään vähän muistia.

1 kommentti: