sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

[tyhjää...]

Eilisestä myrskystä selvitty. Yöunet jäivät suht vähiin, mutta eiköhän se tästä taas. Ostin eilen laukut, mutta se on vielä tällä hetkellä kaverin hoiteissa Munkkiniemessä. Saattoi olla, että eilen tyhjeni muutama kuoharipullo ennen baanalle lähtöä. Lopulta jalat veivät meidät DTM:n ovelle ja kyllähän me tanssittiinkin :) Oli kyllä aivan huippu ilta taas vaihteeksi. Kiitos ihanat!

Loppuillasta tunnelmaa ehkä vähän latisti se kylmä, joka tunkeutui joka soluun. Jouduttiin odottamaan taksia yli tunti.. normaalina kesäyönä se olis ihan ok, mutta ei viime yönä kun vettä tuli ihan maahan saakka. Onneksi minulla oli mukana sateenvarjo.. sen alle mahtui sitten muutama kanssajonottajakin. Kenkävalinta ei ehkä osunut ihan nappiin.. avikärkisten korkkareiden ansiosta varpaat olivat ihan märät ja jäässä siinä vaiheessa kun taksiin pääsin. No.. toivottavasti en sairastu.. se kait se tärkeintä olisin.

Saapas nähdä mihin aikaan sitä tänään sitten pääsee liikkeelle. Tarkoituksena oli lähteä eilisellä porukalla ulos syömään tänään. Söin tänään aamupalaksi suklaata ja haaveilen jo kunnon ruoasta :) Hmm.. illalla ehkä uusi postaus.. yritän saada jotakin kuviakin aikaiseksi.. löysin nimittäin eilen kameran.. enää on vaihtopatterit hukassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti