maanantai 21. kesäkuuta 2010

Uusia huonekaluja ja tanssimisesta kipeitä jalkoja..

Viikko on ollut yhtä hullunmyllyä.. Käytiin viime viikolla isän kanssa Ikeassa.. kyllä, isä ajoi yli 200 km suuntaansa, jotta tytär saisi kirjahyllyn, lipaston, sohvapöydän ja tv-tason. Lisäksi illan päälle kasasi huonekalut kanssani ja lähti ajamaan kohti työpaikkaansa 11 jälkeen illalla. Kiitos iskä! Oot ihana <3


Tällä kertaa mukaan tarttui siis pienempi (matalampi) kirjahylly, lipasto eteiseen ja sohvapöytä. Lisäksi ostin tv-tason, jota ei kuvasta löydy, koska en sitä löytänyt Ikean nettisivuilta. Myöhemmin käyn noutamassa kotiin vielä isomman kirjahyllyn ja muutaman cd-hyllyn. Ai niin.. tarttui sieltä mukaan yksi paistinpannu, muutama eväsrasia ja lamppu.

Viikonloppu menikin sitten kaupungissa hengaillen. Lauantaina sai juosta vesisadetta karkuun ja sunnuntaina nautittiin auringosta :) Neiti S. laittoi viestiä perjantaina ja mentiin mun töiden jälkeen kahville. Seuraan liittyivät herrat J. ja N... Lopulta me poikien kanssa saateltiin neiti töihin ja mentiin itse Loisteen terassille aloittamaan viikonloppu oikealla tavalla.. Asia johti toiseen ja kolmanteen ja neljänteen ja lopulta tulin töistä kotiin joskus kolmen aikaan yöllä.. jalat kipeinä tanssimisesta. Mutta kyllä ne pojat vaan oli kivaa seuraa. Yhteistaksissa ei kyllä tainnut olla mitään järkeä, mutta mitäs pienistä :)

Lauantaina järjestelin kotia ja lähdin kaupunkiin, jossa treffailin lopulta herra J:n ja hänen ystävänsä. Lopulta menimme herran kanssa odottamaan neiti S:n töistä pääsyä ja leffailtaa. Leffailta suunnitelma muuttui ja lopulta löysimme itsemme Lostarin tanssilattialta. Huono ilma aiheutti päänsäryn ja varpaatkin olivat tuhannen muusina, joten lähdin hyvissä ajoin kotiin nukkumaan. En yhä edelleenkään ole yöbussien suurin kannattaja.. onneksi olin sen verran ajoissa liikenteessä, että bussi ei ollut ihan tupaten täynnä.

Viikonloppuun mahtui siis paljon hyviä hetkiä ja hyvää seuraa. Tanssijalkakin pääsi liikkeeseen ja monet naurut naurettiin. Nyt täytyisikin sitten alkaa miettimään Juhannuksen matkavarutustusta.. viime viikolla ostin junaliput pohjoiseen ja torstain työpäivä onkin suhteellisen lyhyt :) Enää muutama aamuherätys ja sitten näen ihania Oulu-kavereita! Ja jos hyvin käy niin pääsen treffailemaan yhtä ihanaa Oulu-kaveria keskiviikkona kun neidin pitäisi saapua pikavisiitille kaupunkiin! Toivotaan parasta!

Nyt taidan katsella vähän aikaa Gilmoren tyttöjä ja sitten nukkumaan.. viime yön unet oli levottomat ja heräilin koko ajan.. Uniin liittyi parkkihalli, poliisit ja mökkibileet.. Parkkihalli ja poliisi tuli alitajuntaan kai lauantain iltapäivän puheista :) Ihan ihmeellisiä unia :)

Hyvää yötä kaikille! Yritän palailla vielä ennen Juhannusta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti